- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LG LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Möbiusz
tag
válasz
Szellem. #26562 üzenetére
Szia!
"...KIS/KAV jól működik. ..A bottidő lassulásnak az oka, hogy a bootfolyamat kezdetétől védi a gépet, mindezt azért, mert nem engedi, hogy az MBR-be beírja magát a kártevő. Magyarul van bootvédelme..."
Ezt megerősíthetem egy nem is régen történt esettel.
Főnököm gépén egy neves cég N betűs IS-e volt telepítve de lejárt az egy év és kellett egy másik AV. Én rábeszéltem a KIS-re, ha már pénzt ad ki újból akkor már ... inkább már ...
Szinte egy árban vannak.
Feltelepítettük és az első - KIS telepítést/frissítést követő - bekapcsoláskor máris feldobott egy piros figyelmeztetőt, hogy valami vírus vagy ilyesmi esete forog fenn (nem nagyon jegyeztem meg) és javasolja az azonnali megtisztítást. Ez rögtön meg is történt azonnal. -
polonic
félisten
válasz
Szellem. #26562 üzenetére
Túl erős volt az első mondat.
Csak felidegesített, ami történt.
Igen, tudom a bootidő miért nő. Ezzel nincs probléma, nem is érdekel a bootidő. A használat közbeni lassulásra gondolok. Pl új lap nyitása a böngészőben lassab. Egyébként észre sem venném, ha kasperskyt használnék már régóta, és nem tudnám milyen más programmal. Azért veszem csak észre, mert kisebb erőforrás-igényű programot használok, és azokhoz képest lassabb.
A 2011-re nagyon kiváncsi vagyok, remélem a rendszerterhelést csökkenteni tudják.
Aktív témák
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest