- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Aktív témák
-
válasz
Kiskutya #13582 üzenetére
Jaja, a Sicontact perkált egy kis pénzt, hogy kitegyenek egy képet hwsw-n. Más vírusirtók fogalmazói ezt nem tehetik meg és ebből egyenesen következik, hogy elfogultak és csak rosszat írnak mindenkiről. Igaz, hogy megírták azt az ESET frissítési bakit is amikor rendszerfájlokat tett karanténba az ESS és NOD32. Hogy én erre, hogy nem gondoltam...
El kéne már felejteni ezt az ESET megvett mindenkit csak azért mert bérel egy reklámfelületet honlapokon és újságokban/TV-ben.
Külföldi szakoldalak is megírták és még mindig nem állítottam, hogy hű de rossz lenne a Norton. Csak azért mert nem dicsérem agyon még nem gondolom, hogy rossz.
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest