- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Akciókamerák
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-book olvasók
Aktív témák
-
etele34
tag
Én is régóta használom a WOT-ot és hasznosnak tartom. Egyet értek @blattida-val, használd mert megéri. Egy bajom van csak vele - ha ezt annak lehet nevezni -, hogy FF alatt használható de sajnos én meg egy ideje "beleszerettem" az Opera böngészőbe és leginkább ha csak tehetem akkor azt használom, abban viszont nincs benne a WOT.
-
etele34
tag
válasz
Tetete2 #19583 üzenetére
Érdekes amiket mondasz. Nálam hónapok óta megy már a KIS és sosem voltak ilyen problémáim. Laptopon használom és nem is egy bivaly erős gépen csak egy átlagoson. 70 - 80 sec alatt bebootol a Windows és gyorsan megnyílnak a böngészőim is és nem lassulnak használat közben sem. FF/Opera/Avant/Chrome. A Rootkit scan alatt nem megy 20% fölé a CPU használat. Észre sem veszem, hogy megy ez a folyamat csak akkor érzékelem ha ránézek a KIS ikonjára és látom, hogy egy ideje folyamatosan pulzál. Ennyi. Egy hete egy másik laptopra is feltettem így már kettón is fut és ott is detto ugyan ezeket tapasztalom. Windows XP/SP3/KIS2010 9.0.0.463.
Azért ezt már nem lehet a véletlenre fogni.
-
etele34
tag
Én is így gondolm csak mint érdekeséget írtam be.
-
etele34
tag
Másik fórumból bemásolva. Amolyan házi teszt féle eredmények ezek. Minden AV ugyan azt a vírusokkal tele pakolt fájlt kapta feladatul.
Eredmények a teljesség igénye nélkül:
*Avira: 1075
*Kaspersky: 1030
*Panda Cloud: 875
*NOD: 851
*Malwarebytes: 834
*Counterspy: 677
*A-Squared: 500
*Avast 5: 343
*NIS 2010 : 147
*Windows Defender: 54 -
etele34
tag
-
etele34
tag
válasz
Szellem. #19444 üzenetére
Adom a Súgó képet. Bocsi a késésért de közben a konyhában is fontos feladataim vannak.
Súgó kép.
Én úgy értelmezem, hogy amíg a Kaspesrky vizsgál és közben más folyamatok is mennek a gépen és be van téve a pipa akkor lelassulhat a vizsgálata. Ha kiveszem akkor gyorsulhat a vizsgálat. Most majd kiveszem előle és így futtatok egyet, bár eddig sem vettem észre lassulást. -
etele34
tag
Jogtalanul(illegálisan) szerezett Kaspersky kódokat fognak hatástalanítani.
A figyelem felhívást a HouseParty kezdeményezte.
Ott többen is jelezték és észrevételezték, hogy nem valós ez a tevékenység azokkal az aktíválási kódokkal, amit a partin kiosztanak.
Kaspersky el fogja látni a tulajdonosokat - fejenként - 15 új aktiváláskóddal és a Kaspersky az eddig kiosztott kódokat hatástalanítani fogja, az összes már korábban elosztott kódok közül mindegyiket.Kaspersky kapcsolatba fog lépni a gazdákkal, és elküldi nekik az új aktiváláskódokat 3 kereskedési napon belül. Ezek után a gazda lesz a felelős majd azért, hogy kinek fogja kiosztani az új kódokat a partivendégei közül.
-----------------------------------------Nos röviden ennyi.
-
etele34
tag
válasz
Szellem. #19408 üzenetére
Főablak/Beállítások (jobbra fent)>majd baloldalt Újból Beállítások és ott megtalálod. Kép segítségnek.
-
etele34
tag
Szívesen.
ITT megtalálod a KIS 2010-hez a kézikönyvet. (PDF formáumban) Hasznos lehet még. -
etele34
tag
válasz
Edween #19404 üzenetére
Bár én még ilyet nem állítottam be magamnak, de próbáltam utána nézni hogy hol lehet esetleg ezt állítani. Találtam egy útvonalat, de lehet, hogy nem jó ezért ne vedd 100%-nak.
KIS Főablaka/Beállítások/Fenyegetések és kizárások> Kizárások> itt a Beállítások fül: a feljövő ablakban a Kizárási szabályok +Hozzáadás (szerintem) ami Neked kell. Ha ide beírsz bármit azt nem fogja ellenőrizni a Kaspersky. Talán ez a megoldás.
-
etele34
tag
Jó a KIS tűzfala szerintem is. A CLT (Comodo Leak Test) letöltésére is rákérdezett azonnal jelezve, hogy veszélyes alkalmazás és valóban szeretném-e a letöltést vagy blokkolja. Ez volt az első feldobott (sárga színű) figyelmeztető ablaka.
A második figyelmeztetése akkor jött amikor elindítottam a tesztet és már piros színűvé változott és ez volt: kép.
Ilyen abakokból aztán míg a teszt végig futott összesen 79-et dobott fel. Ha jól számoltam akkor ebből 11 zöld volt 14 sárga a többi az mind piros!!! -
etele34
tag
válasz
Tetete1 #19109 üzenetére
Szia!
Én még régebben amikor keresgéltem a - számomra - megfelelő védelmi összeállítást, akkor próbáltam a KAV mellé a Kerio (azóta már Sunbelt Személyi Tűzfal néven fut) tűzfalát is.
Mit mondjak. Kaspersky igen csak nem szerette maga mellett mert szinte azonnal összeakadt a KAV proactív védelme a Kerió HIPS moduljával. Ennyi a tapasztalatom róla.
Comodot sem szereti, nálam azzal is rendesen összeakadt. Trükkösen fel lehet tenni a Comodot a KAV mellé, ha nagyon akarod, de előbb utóbb (inkább előbb mint utóbb) eljöhet az a pillanat, hogy rendesen ahogyan kell, összeakadnak egymással. Kaspersky szereti maga felügyelni a dolgokat ha egy mód van rá. Ezt tapasztalatból mondom.
KAV mellett a PC Tools tűzfala használható, megvannak egymással békésen ezt biztosan tudom mert próbáltam. -
etele34
tag
válasz
Tetete1 #19025 üzenetére
Mily érdekes az élet. Amióta feltettem a KIS-t (104 nap kereskedelmi + 30 nap próba idő = négy és fél hónap) azóta semmi de semmi ilyen vagy hasonló problémával nem találkoztam. Valahogy nagyon nyugodtan telnek az internetezéssel töltött napjaim. Ráadásul már ebben a KIS 2010-ben már van SandBox is hát ez maga a 'tsoda és bódottág' ...
(zárójelben mondom mert gondolom ez egyébként senkit sem érdekel) Közben megint frissített a Kaspersky immár ha jól számolom akkor ma a kilencedik frissítése volt. És még hol van a nap vége?
-
etele34
tag
Minden esetre ez a Symanteces cucc elég nagy pofátlanság a részükről és az is, hogy ilyen minősítéssel vannak Symantecék a többi és elismert antivírus szoftvereket gyártók felé.
#19014 GoodSpeed
Gondolkozom, hogy megveszem ezt a Furko AV-t. Húsz dolcsi nem is pénz érte. -
etele34
tag
válasz
etele34 #18992 üzenetére
Csak egy ötlet. Teszteljétk le ha kérhetem, persze csak az akit érdekel, hogy nála milyen eredményt hoz ez a Symantec Security Check. Másik anrivírusokat sem ismer fel? Vagy csak a Kaspersky az amelyikről nem tudja, hogy antivírus?
-
etele34
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #18984 üzenetére
Szia!
Még abban az időkben amikor próbágattam, hogy milyen védelem legen a gépemen és melyik mellett döntsek, az Ashampoo tűzfala is kipróbálásra került. Szerintem könnyen áttekinthető de kevés állítási lehetősége van.
DE...!
Amikor lefuttam egy grc..com tűzfaltesztet azt kellett döbbenten tapasztalnom, hogy a portjaim legalább fele piros azaz nyitott. Na ekkor azonnal uninstall lett ebből a tűzfalból és így alig néhány órás élete volt nálam.
Én ennyit tudok ehhez szólni. -
etele34
tag
Na csak sikerült kitörölnöm (végleg) ezt a mcafee service.exe szolgáltatást.
Egyszerűbben ment mit hittem volna csak gondolkoznom kellett. Itt van a gépemen már jó ideje egy remek kis segédprogram, úgy hívják, hogy Advanced System Care. Azon belül az Egyébb eszközök/Windows kezelő és ebben - többek között - van olyan menü is, hogy 'Rendszer szolgáltatás'.
Itt kilistáz minden szolgáltatást. Jobb klikkelni a választott szolgáltatásra..
És máris válogathattam mit szeretnék tenni. A Szolgátatás eltávolítása lehetőséget választottam és máris törlődött végleg.
HijackThis most már nem találja tehát sikerrel jártam. -
etele34
tag
Sziasztok!
A Hijack This logot kianalizáltattam és csupán csak egyet jelölt be törlésre.
Ezt:
> O23 - Service: McAfee Application Installer Cleanup (0057501241633480) (0057501241633480mcinstcleanup) - Unknown owner - C:\DOCUME~1\Attila\LOCALS~1\Temp\0057501241633480mcinst.exe (file missing)Hiába teszem be a pipát és kattintok a FiX checkedre nem törli ki. Többszöri nekifutásra sem hajlandó törölni. Van ötlet, hogy hogyan töröljem ezt ki? Még valamikor réges régen fent volt a FF-ben a McAfee Site Advisor (azt hiszem így hívják) és gondolom annak lehet a maradványa.
-
etele34
tag
Én is - ki nem közülünk - kipróbáltam az elmúlt évek során elég sok védelmi szoftvert. De mindig benne volt az a bizonyos zabszem a ...-ben, hogy nehogy beszedjek valami kártevőt. Sajnos mivel egyik antivírus sem tökéletes ezért időnként csak-csak sikerült szert tennem néhány kártevőre. Legjobban a Norton mellett ferőződött meg a gépem de most nem ez a lényeg amit ki szeretnék hozni ebből a hsz.-ból. Három és fél hónapja KIS felhasználó lettem és még leszek is 361 napig. Néhány napja megjelent a KIS 2010 végra magyarul is és fel is tettem. Ebben van egy 'Saját védelmi zóna' lehetőség és benne a 'Biztonságos futtatás (virtuális homokozó). Ettől kezdve én csak innen nyitok meg - első sorban - böngészőt, mert azt használom a legtöbbet. Innentől kezdve jöhet bármi rusnyaság a gépemre mert nem tud feljutni azaz kijutni ebből a SandBox-ból.
-
etele34
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #18773 üzenetére
Megerősítem. KÉP
Ráadásul plusz biztonság képpen mind ez a KIS virtuális homokozójában lefuttatva. -
etele34
tag
Egy éves ingyenes licensz igénylése IObit Security 360 Pro-hoz. > INNEN < Csak egy emil cím kell hozzá más semmi. Oda küldik a kulcsot. Műxik mert kipróbáltam az előbb.
November 11.-ig van ez a lehetőség. -
etele34
tag
válasz
Greenebola #18646 üzenetére
Teljesen reális. Tudtuk eddig is, hogy a Norton a leggyorsabb.
Én azért megmaradnék a Kaspersky IS 2010-nél főleg, hogy fizettem is érte. Még ha nem is olyan jó mint a Norton.
-
etele34
tag
Sziasztok!
Gyakorlottabb vagy inkább régebbi KIS2010 használókhoz egy kérdésem lenne tisztelettel kérem szépen.
Ebben a KIS2010-ben van már olyan tűzfal beállítás, hogy 'Tanuló mód' vagy valami hasonló? Vagy még ebbe sem tették vissza? A KIS2009-ben már nem volt benne ez a lehetőség. Sajnos.
Köszike. -
etele34
tag
Sajnos semmi eredmény. Ez fogad. Be sem udok írni semmit sem mert nem is találja.
Vagy pedig tegyem fel újra a KIS2010-et és próbáljam meg ezzel leszedni? -
etele34
tag
Sziasztok!
Elég nagy problémába ütköztem a tegnapi napon.
Megjelent a KIS 2010 magyarul is (végre) és tegnap este fel is tettem. Előtte rákérdeztem a supportjukra, hogy le kell-e szedi a 2009-est vagy arra rátelepíthetem. Azt mondták, hogy nyugodtan rátelepíthetem nem kell leszedni a 2009-est. Szerintem meg ez volt a hiba.
Hibajelenség azóta a következő: rátelepítettem a 2010-es KIS-t és sikeres is volt, kiírta a vissza lévő liszensz napokat is (635) és azt, hogy elavult az adatbázis és frissíteni fog. Na ettől kezdve kezdődtek a bajok. Elindult a frissítés és szinte azonnal beugrott egy pillanatra egy fekete dosos ablak is a háttérben, de nem tudtam megjegyezni mit írt ki mert már valamiért újraindult a gépem magától. Újra indulás után tálca sehol és lefagyás szerű állapot lett. Csökkentett módban a Revoval leszedtem a KIS-t ekkor már volt Tálca és rajta a gyorsindítási ikonok is megvoltak de maradt a lefagyás szerűség. Semmire nem reagált a Windows. Újabb csökkentett mód és kiválasztottam a 'Legutolsó érvényes konfigurációt vagy valami ilyesmi lehetőséget. Ettől kezdve már úgy-ahogy ha lassan is de használható lett a gépem.
Rendszer-visszaállítást például nem tudok csinálni egy korábbi időpontra mert ezóta csak ezt látom.
A Biztonsági Központ is megőrült azóta mert egyre csak ezt mutatja holott nics is fent a Kaspersky. Minden honnan ahonan csak kitörölnek a registry tisztítók kitöröltettem velük (vagy néggyel is) minden Kasperskyhez tartozó bejegyzést.
Ezt a KIS le/fel telepítgetést tegnap késő estig négyszer megcsináltam de nem jutottam előrébb. Ma reggel még kétszer próbálkoztam de feladtam. Eredmény ugyan az mint fentebb. CPU-t nem terheli semmi sem, megnéztem a Feladatkezelőben. Most is csak 8-18 % között mozog amíg ezt írom.
Ha van ötletetek akkor azt szívesen fogadom, de kérlek benneteket, hogy olyan segítéget vagy inkább úgy adjátok mert én egy átlagos felhasználó vagyok csak és lehet, hogy ha bonyolult akkor nem fogom megérteni majd.
Előre is köszönöm mindenkinek. -
etele34
tag
válasz
#41133696 #18407 üzenetére
Nekem is meglepetés a kilencedik helyezése ezen a teszten. Egy másik fórumon egy valaki azt írta, hogy a Kaspersky már egy ideje csak a nevéből és a reklámokból él. Tudás már nincs annyi a program mögött, mit régebben és csak középszerű. Lehet, hogy Neki van igaza?
Sajnos sem belinkelni nem tudom azt a hsz.-t és bemásolni sem tudok belőle mert valami ok miatt két hetes büntit kaptam abban a fórumban ami csak e hónap 24.-én nulla órakor jár majd le. -
etele34
tag
válasz
Dluinet #17906 üzenetére
KIS 2009 is könnyedén fogta és blokkolta is.
-
etele34
tag
válasz
Szellem. #17732 üzenetére
Köszi a segítségeteket. Nem aggódom a KIS miatt vagy is , hogy az A-Squared ennyi mindent talált. Közben futtattam a Malwarebytes'-t, az IoBit ASC-t és a Super Anti Spyware-t de egyik sem talált semmit. Ráeresztettem néhány regisztry pucolót is és most ráengedem újra az A-Squaredet mit talál?
-
etele34
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #17728 üzenetére
Szia!
Saját gépen vannak vagy inkább teremtek? Jó régen futtattam már az A-Squaredet mert nem sok értelmét látom KIS mellett használni aztán most ezzel lepett meg. Az a legérdekesebb az egészben, hogy az összes találata a 'Wise Disc/Registy Cleaner' két programban van. Ezeket már évek óta használom és eleddig még sosem riasztott rá. Nagyon hajlok arra, hogy ez mind fals találat lesz. Abból gondolom, hogy például az összes nyelvi fájlt is mind fertőzésnek nézi.
Kicsit részletesebben is.
Kép 1
Kép2 és Kép3
Kép4 -
etele34
tag
-
etele34
tag
-
etele34
tag
válasz
amadeus11 #17576 üzenetére
90 napos kulcs igénylése avira premium ss-hez.
-
etele34
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #17553 üzenetére
Na én erre szoktam azt mondani, hogy ne higgy a szemednek mert semmi nem az aminek látszik.
-
etele34
tag
válasz
Gorneck #17505 üzenetére
Na jó az előbb kicsit viccesre fogtam a dolgot.
Komolyabban: én maradok a Kaspersky-nél. Lehet, hogy maradi a gondolkozásom de nálam és nekem Ő az etalon még sokáig. Legalább is még 665 napig minden bizonnyal. Utána meg, ha majd valamelyik bizonyítottan jobb lesz (bár erre kevés az esélye bármelyiknek is az én értékrendem szerint) akkor majd meggondolom a váltást. -
etele34
tag
-
etele34
tag
Én is így látom. Annyit azért hozzá tennék, bár elfogultságnak hangzik egy KIS felhasználótól, hogy ha egy Kaspersky komplex, több lépcsős védelmi rendszerén mégis csak valahogy bejut egy kártevő (erre persze nagyon kicsi az esélye de nem kizárható mégsem teljesen) akkor a többi védelmi szoftveren legyen az éppen - a teljesség igénye nélkül felsorolva - NOD/NIS vagy bármelyik másik, tapasztalatom alapján állíthatom, hogy ezek mellett könnyebb dolga van egy vírusnak bejutni a számítógépre, ha éppen ez a szándéka. Teszt eredmények ide vagy oda. A valós internetezési életben mások a relációk én úgy látom. Persze a tesztek az is jó dolog de csak az egyik része az igazságnak. Szerintem a kisebbik része.
Használtam már eddig az évek folyamán Avast!-tot, Avirát, NOD-ot, ESS-t, F-Securet, NIS-t és CIS-t is de aztán és mindent mérlegelve a Kaspersky lett a végső döntésem, a fent leírtak alapján. Ezért úgy gondolom, hogy a leírtak nem csupán egy kósza vélemény részemről mielőtt bárki úgy gondolná.
-
etele34
tag
De 16 óra 22-kor még nem tudtam kimenni rá. Tuti, hogy volt ott valami. Kaspersky ok nélkül nagyon nagyon ritkán tilt le bármit is. Eddig még sosem vetődött árnyékra.
-
etele34
tag
válasz
Narxis #17324 üzenetére
FF nem blokkolja. Nem ezt írtam. Egyszerűen csak nem enged ki aminek valami oka biztosan van. Ha a KIS ikonra jobb klikk és a 'Védelem felfüggesztése', akkor ki tudok menni erre az oldalra. Máshogyan nem. Ebből következtettem, hogy a KIS blokkolja bár nem dobott fel figyelmeztető ablakot. Nem volt szándékomban félre vezetőt írni.
Kikapcsolt KIS mellett ez jön be -
etele34
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #17321 üzenetére
-
etele34
tag
Tessék.
Egy perc alatt kész lettem -
etele34
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #17098 üzenetére
Szia!
Az első két mondatoddal azért nem értek egyet mert szerintem nem úgy van ahogyan írod. A teszteken és most itt példának a matousec tesztet említem nem a Free változat az amelyik az elsők között van, hanem a [két másik fizetőse] . -
etele34
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #17096 üzenetére
Szia!
Tudom, hogy az IS-ek kategóriába tartozik (szerintem inkább csak tartozna!) vagy szeretnék, hogy tartozzon. De mivel az A-squared által is használt Ikarus AV motort használja bizony komoly kétségeim vannak a tudását illetően ennek az egésznek.Hiába mutogaja magát 99,99 %-osnak - persze csakis a saját tesztjein - az A-Squared azért még nagyon a középmezőnyben tanyázik és ott is inkább az alsó-közép mezőnyben.
Ezt azért állítom ilyen biztosan, mert itt is és más fórumokon is betett vírusmintákat tesztelve nálam az A-Squard például alig talált néhányat a 100-as minta csomagból, de a nagyobb minta számmal tesztelt csomagokban alig alig volt néhány százalékos a találati aránya akkor, amikor a NIS vagy Avira vagy a NOD vagy az AVAST! vagy éppen a KIS bőven 90 százalék fölött teljesített. -
etele34
tag
Szerintem meg nagyon gyenge muzsika. Tesztnek egyáltalán nem nevezném (én), inkább csak valami gyengébb próbálkozásnak.
Azt azért ne felejtsétek el, hogy mindössze és csupán 60 darab mintából kapták ezt az eredményt. Hát ez szerintem édeskevés mintának. Így érthető néhánynál a jó eredmény. Aztán meg az Online Armor nem inkább tűzfal?
Bár az Online Armor ++ tud még néhány dolgot (ezért plusz-plusz) de azért mégis csak tűzfal és nem antivírus. Akkor kérdezem én,hogy is van ez?
-
etele34
tag
Egy rövidke hazai készítésű BitDefender 2010 Antivírus teszt és részletes ismertető.
-
etele34
tag
Baráti körben van olyan gép amin a KIS mellett aztán van olyan gép ahol a NIS mellett de van olyan is ahol az ESS mellett megy párhuzamosan az a-squared antimalware is és annak is megy a valós védelme. Gond nélkül mennek és nincs semmi összeakadás sem belőle. Nincs lassulás nincs egymásba bekavarás nincs semmi.
-
etele34
tag
Akit érdekel.NIS2009 90 napos kulcs
-
etele34
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #17004 üzenetére
Nem lett magasabb. Ebből gondolom én, hogy felkészültek egy "előre nem tervezett" támadásra. Talán megszimatoltak valamit.
-
etele34
tag
válasz
#41133696 #17003 üzenetére
Az nem ugyan az. A kettő között óriási az eltérés. NIS pulzus frissítéseket végez azaz a letöltendő frissítési szignaturákat elosztja több részre és így tölti le. Kaspersky ezzel ellentétben általában 2-3 óránként frissít. Ehhez hasonló nagyságrendű adatbázist a NIS is letölt csak 2-3 óránként hanem "felszeletelve" elosztja és negyedóránkénti csomagokban tölti le. Az, hogy Kaspersky negyven perc alatt háromszor is frissített (esetleg) jelenthet valamit. Talán felkészülnek egy várható nagyobb támadásra? Nem tudom. Valami komolyabb oka biztosan volt ha ilyen sűrűn frissítettek.
-
etele34
tag
Valamiért az utóbbi negyven percben háromszor is frissített a Kaspersky. Ilyen rövid időközönként eddig még egyszer sem frissített.
-
etele34
tag
Akit érdekel. BitDefender IS 2010 egy éves lingyenes icensz
-
etele34
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #16917 üzenetére
Szia!
Nem hinném, hogy a staikus IP cím kiosztással lenne/lehet a gond. Nekem dinamikus IP cím kiosztásom van (DHCP) de ez is általában csak másfél-két hónaponként változik meg. UPC az internet szolgáltatóm. -
etele34
tag
Na akkor még egyszer ez az AVIRA 90 napos kulcs kérése, bár én csak segíteni szeretnék Kasperskys létemre. Már egyszer lelírtam itt. Működik és én is innen kértem mert csak ezt ismerem. Szerintem nincs is másik.
Tehát:
1. Kitölteni az adatokat majd rákattintani a 'Request license now' fülre. Azonnal megjelenik ez az üzenet. Ugyanis újabban már nem küldik ki a megadott e-mail címre a kulcsot. Biztonsági okai lehetnek gondolom.
2.Két-három perc múlva a megadott e-mail címre ez az üzenet jön. (itt természetesen a név fiktiv) Rá kell kattintani az általam zöld nyíllal jelzettre, akkor megnyílik és a levélben lévő http:// ... vel kezdődő hosszú linkre kell elmenni és máris ott van a kért kulcs. Ennél részletesebben már nem tudom leírni. Én tegnap is meg ma is többször próbáltam, ezzel a 10 perces e-maillel és mindig küldte a 92 napos kulcsokat. -
etele34
tag
válasz
Froclee #16880 üzenetére
Miért is nem jó?
Én az imént alig öt perc alatt lejátszottam ezt a licensz kérést már csak próba képpen is. Kb. két perc múlva megjött a válasz a 10 perces e-mail címre és abban egy hivatkozási [link] amire ha belépsz akkor már ott is van a 92 napos kulcsod.
Egyre figyeljetek, hogy ne lépjetek ki a böngészőből amíg meg nem jön AVIRA-tól a válasz e-mail a 10 perces címre. Ha kiléptem meg vissza akkor már egy másik, újabb 10 perces e-mail címet generál a szerver. Ezért ajánlatos ilyenkor erre a kis időre két külön böngészővel dolgozni.
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged