Aktív témák
-
etele34
tag
Én is így látom. Annyit azért hozzá tennék, bár elfogultságnak hangzik egy KIS felhasználótól, hogy ha egy Kaspersky komplex, több lépcsős védelmi rendszerén mégis csak valahogy bejut egy kártevő (erre persze nagyon kicsi az esélye de nem kizárható mégsem teljesen) akkor a többi védelmi szoftveren legyen az éppen - a teljesség igénye nélkül felsorolva - NOD/NIS vagy bármelyik másik, tapasztalatom alapján állíthatom, hogy ezek mellett könnyebb dolga van egy vírusnak bejutni a számítógépre, ha éppen ez a szándéka. Teszt eredmények ide vagy oda. A valós internetezési életben mások a relációk én úgy látom. Persze a tesztek az is jó dolog de csak az egyik része az igazságnak. Szerintem a kisebbik része.
Használtam már eddig az évek folyamán Avast!-tot, Avirát, NOD-ot, ESS-t, F-Securet, NIS-t és CIS-t is de aztán és mindent mérlegelve a Kaspersky lett a végső döntésem, a fent leírtak alapján. Ezért úgy gondolom, hogy a leírtak nem csupán egy kósza vélemény részemről mielőtt bárki úgy gondolná.
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ezek az új Apple rendszerek minimális hardverkövetelményei
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest