Hirdetés

Aktív témák

• etele34

tag

Én is így látom. Annyit azért hozzá tennék, bár elfogultságnak hangzik egy KIS felhasználótól, hogy ha egy Kaspersky komplex, több lépcsős védelmi rendszerén mégis csak valahogy bejut egy kártevő (erre persze nagyon kicsi az esélye de nem kizárható mégsem teljesen) akkor a többi védelmi szoftveren legyen az éppen - a teljesség igénye nélkül felsorolva - NOD/NIS vagy bármelyik másik, tapasztalatom alapján állíthatom, hogy ezek mellett könnyebb dolga van egy vírusnak bejutni a számítógépre, ha éppen ez a szándéka. Teszt eredmények ide vagy oda. A valós internetezési életben mások a relációk én úgy látom. Persze a tesztek az is jó dolog de csak az egyik része az igazságnak. Szerintem a kisebbik része.

Használtam már eddig az évek folyamán Avast!-tot, Avirát, NOD-ot, ESS-t, F-Securet, NIS-t és CIS-t is de aztán és mindent mérlegelve a Kaspersky lett a végső döntésem, a fent leírtak alapján. Ezért úgy gondolom, hogy a leírtak nem csupán egy kósza vélemény részemről mielőtt bárki úgy gondolná. :) :K

Aktív témák