- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
Aktív témák
-
etele34
tag
Én is így látom. Annyit azért hozzá tennék, bár elfogultságnak hangzik egy KIS felhasználótól, hogy ha egy Kaspersky komplex, több lépcsős védelmi rendszerén mégis csak valahogy bejut egy kártevő (erre persze nagyon kicsi az esélye de nem kizárható mégsem teljesen) akkor a többi védelmi szoftveren legyen az éppen - a teljesség igénye nélkül felsorolva - NOD/NIS vagy bármelyik másik, tapasztalatom alapján állíthatom, hogy ezek mellett könnyebb dolga van egy vírusnak bejutni a számítógépre, ha éppen ez a szándéka. Teszt eredmények ide vagy oda. A valós internetezési életben mások a relációk én úgy látom. Persze a tesztek az is jó dolog de csak az egyik része az igazságnak. Szerintem a kisebbik része.
Használtam már eddig az évek folyamán Avast!-tot, Avirát, NOD-ot, ESS-t, F-Securet, NIS-t és CIS-t is de aztán és mindent mérlegelve a Kaspersky lett a végső döntésem, a fent leírtak alapján. Ezért úgy gondolom, hogy a leírtak nem csupán egy kósza vélemény részemről mielőtt bárki úgy gondolná.
Aktív témák
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged