- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
Aktív témák
-
etele34
tag
Én is így látom. Annyit azért hozzá tennék, bár elfogultságnak hangzik egy KIS felhasználótól, hogy ha egy Kaspersky komplex, több lépcsős védelmi rendszerén mégis csak valahogy bejut egy kártevő (erre persze nagyon kicsi az esélye de nem kizárható mégsem teljesen) akkor a többi védelmi szoftveren legyen az éppen - a teljesség igénye nélkül felsorolva - NOD/NIS vagy bármelyik másik, tapasztalatom alapján állíthatom, hogy ezek mellett könnyebb dolga van egy vírusnak bejutni a számítógépre, ha éppen ez a szándéka. Teszt eredmények ide vagy oda. A valós internetezési életben mások a relációk én úgy látom. Persze a tesztek az is jó dolog de csak az egyik része az igazságnak. Szerintem a kisebbik része.
Használtam már eddig az évek folyamán Avast!-tot, Avirát, NOD-ot, ESS-t, F-Securet, NIS-t és CIS-t is de aztán és mindent mérlegelve a Kaspersky lett a végső döntésem, a fent leírtak alapján. Ezért úgy gondolom, hogy a leírtak nem csupán egy kósza vélemény részemről mielőtt bárki úgy gondolná.
Aktív témák
- Gyermek PC játékok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest