- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
HarryPotter #8780 üzenetére
Én még mindig nem látom hol is van kiemelve, hogy a kimenő adatszűrés mennyire fontos. Azt viszont látom, hogy fontosnak tartja a viselkedés elemzést...ergo ha már bejön vmi akkor 1-2 megmozdulásából ki lehessen szűrni. Megjegyezte, hogy program programot fog használni kifele menet így a lebukás esélye elég kevéske.
Tehát...ahogy írtuk...a tűzfal egyfajta tűzoltás...sok gépnek rendszergazdija vagyok comodo+za vegyes körettel felvértezve 50-50% megosztásba...őszinte leszek...sose láttam, hogy azok bármit is találtak jeleztek volna...húgomnál volt fent mind2 a 1-1 évig. Betanítás után azon kívül, hogy lassítottak észre se vette őket, pedig Ő a gátlástalan user kategória, ha netről van szó.
Szóval Én maradok egy rendesen optimalizált tűzfalnál amit észre se veszek...ami mellé x64en ajánlott egy villámgyors nod32 vagy egy avast. A géped gyors marad és védve van...
Aktív témák
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest