- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zazenke #37612 üzenetére
Ez meg a másik dolog, ha egy egyéves előfizetés bebukik, hát így járás
Viszont ahogy előző posztomban is írtam, én olyan cégektől vásárolok általában, amiket ez a veszély nem fenyeget. Multinacionális vállaltoktól kell vásárolni, és a bukta esélye erősen konvergál a nullához . Ennyi.
Most vettem meg a hónap elején az Outpostot. Finoman szólva is a két említett példához viszonyítva, bizony jócskán megnőtt egy esetleges bukta esélye, de évről évre fogom újítani, és most 50 %-os akció keretében, cirka 5000 Ft -ot adtam érte, 10 000 Ft helyett. A hosszabbítás meg 4000 Ft körül lesz.
Nem vásároltam élettartam licencet.
Ahogyan azt korábban leírtam volt, ezekkel az élethossz licencekkel jellemezően a kisebb cégek operálnak.
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest