- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- 3D nyomtatás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
Szellem. #15360 üzenetére
Köszi a segítséget! A boot végülis annyira nem számít. Annyi beállítási lehetőség van, hogy elveszik az ember köztük. Nem jönnek be lassan a weblapok, nem ezt írtam, vagy nem ezt akartam írni, bocs, ha félreérhető. Az új fülök megnyitásán lassít egy picit, tehát amikor rányomok valami linkre, hogy új fülön nyíljon meg, vagy csak egy üres új fület nyitok meg, maga a fül megjelenése lassabb egy picit.
Az antibannert hirtelen nem is tudom, hogy bekapcsoltam-e, most nem arról a gépről írok, nem tudom megnézni. Egyébként hogy működik ez a funkció? Úgy értem, hogy tudom mire szolgál, már csak a nevéből is. Arra gondolok, hogy jól ellátja a feladatát?
Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GTA VI
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Óra topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest