Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• órizsa_tr

csendes tag

válasz Loha #1710 üzenetére

sziasztok, végigolvastam mind az 1709 hszt. phüüű...
    nekem sikerült még samsung 959nf-et venni sulinetben (-> így gyak. 39e HUF), néha zavar a két csík, de csak néha. fényerő 55, kontraszt 95 most itt debianon. winen eljátszottam egyszer a konfiggal, de aztán nekem sötétnek tűnt, ami valsz pedig színhelyes beállítás lett volna. végülis azért választottam ezt, mert némi szabadságfokot akartam magamnak a jövőt illetően (nemcsak net, nemcsak film, hanem vmi grafika is), tft-re meg inkább várnék még avagy OLED.
    1 kérdésem lenne (ez itt lehet, hogy OFF): hogy tudnám a drivert vhogy elérhetővé tenni linuxon? próbáltam az xf86config-4 file beírni az elérhető frekiket, de az istennek se jött össze minden. tulképp most sincs semmi gond, 1280/968 -on megy 85 hz mellett, csak tudom, hogy mehetne 100-on is, akkor miért ne? uhu_linuxon meg ugyanilyen frek mellett 100-on van. másoltam át az ottani beállításokat is, de vmi mindig kaki volt. windowson 1024/xxx-en van 100 vagy 120 -on, de azt most ritkábban használom. egyébként nagyon elégedett vagyok vele.

bocs, ha hosszúra nyúltam..

Új hozzászólás Aktív témák