- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Dell asztali gépek
Aktív témák
-
Szerintem a leghalkabb az asztali. :))
Aki filmet akar nézni az idővel úgyis vesz egyet... a pc sajnos nem alkalmas film nézésre, túl hangos :( -
guest
veterán
A Hitachi a leghalkabb, csak már nem igazán lehet kapni, de a Toshiba se egy porszivo.
-
Elrood
őstag
Nekem Sony van (16x/40x DDU-1621)ez is elég csendes, mert addig veszi vissza a sebességet amíg rendesen tudja olvasni, tehát nem 16x-son nyomatja ha eltudja olvasni normálisan 6x is
-
Agyzuzo
addikt
Toshiba, LG és Pioneer-es tapasztalataim vannak. Pio az valami borzalmas, rosszabb mint egy porszívó. Toshiba addig kicsit gáz míg felpörög, de olvasás közben már csak a LED villog, hangot nem ad. Az LG kb. félúton van a porszívó és a hajszárító közt...
-
HI
Az LG Combo-nak nem nagyon van hangja. (8*DVD) -
Sirpi
senior tag
Hali!
Nekem Toshiba 16x/48x-am van, viszont más cuccokról nincs tapasztalatom. Azért azt meg kell jegyeznem, hogy igen fel tud pörögni a kis drága, és olyankor lehet hallani egy bizonyos (elég magas) frekit, ami kicsit zavaró, de összességében tényleg elég elviselhet? a hangja. Egy CD-t kb. 2,5perc alatt másol fel, ami kb 4,5MB/s, azaz 30x-os körüli az _átlag_-sebesség (mondjuk kicsit lassan indul meg, de aztán megy, mint a golyó...)
Szóval a kérdést nem tudom eldönteni, de szerintem nem volt rossz választás a cucc.
Sir Pi -
esteban
senior tag
..azt mar tudjuk melyi a legcsendesebb proci, HDD, de meg hianyzik a DVD .... ki tudja ????
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest