Új hozzászólás Aktív témák
-
Rici
tag
Érdekes, én mindenhonnan úgy tudom, hogy az NTFS kevésbé töredezik.
Tömörítés: én csak elsoroltam, hogy mire lehet használni, nem köteleztem rá senkit, hogy használja. De attól még ott van, használható, a programok számára transzparens, és biztos sokan vannak, akik ki is használják. Többek közt én is az általam karbantartott szerverek régi logfájljaihoz...
Ezt nem értem: miért ne használhatnának vállalatoknál többen egy gépet? Sőt, még ha csak egy valaki használja, akkor is jól jöhet, hogy nem tud beletörölni a system32-be...
Titkosítás: én speciel az ftp progimnak azt a fájlát titkosítom, amiben a jelszavakat tárolja, de gyakorlatilag bármilyen bizalmas információt lehet vele titkosítani. Ennek is az a lényege, hogy amikor a progi megnyitja a fájlt, nem tudja, hogy az titkosítva van-e, vagy nem, mert a progik számára transzparens.
Fileokhoz tetszőlegesen társíthaó mellékinformációk: a víruskereső program, amit használok, minden fájlhoz elmenti, hogy megnézte-e már.
Kvóta: ugyanaz, mint a jogosultság, ha a rendszergazda el akarja kerülni, hogy 10 kbyte üres hely maradjon a c: meghajtón, akkor nem árt...
Egyelőre ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- További aktív témák...
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest