Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
TalkCafe del Mar #980 üzenetére
Azt is kihagytad az okfejtésből, hogy pl a Varta is gyárt vagy 3 féle alkáli elemet,
a leggyengébbtől a leg''tartósabbig''. Már csak ezért is kétlem, hogy a Duracell ugyanaz lenne, mint egy Tesco gazd. elem. Viszont az lehet, hogy utóbbi kb olyan,
vagy akár ugyanaz, mint a legegyszerűbb Varta (vagy akármi).
Másfelől tekintettel arra, hogy Magyarországon is van elem és akkumulátorgyár (Perion),
Belgiumban lehet akár több is. Vagy ha tényleg ugyanott készülnek, ahol a Duracell,
akkor sem ugyanaz kerül beléjük, erről meg vagyok győződve. -
atala
addikt
válasz
''Gondolom nem minden második faluban van elemgyár Belgiumban.. vagyis minden bizonnyal a Duracell gyártja, csak másik matrica kerül rá.''
Azért ez nem igazán így van. Akkugyártásról tudok véleményt mondani. Van pár üzem, akik akkukat gyártanak. A nagyobb cégek megpályáztatják ezeket a gyártókat, és a legjobb ajánlatot tevővel gyártattják le a akkukat, saját márkanevet rátetetve. Ezek a gyártók több cégnek is készítenek akkut. Ilyenkor nem fogják átállítani a gépeket, mindössze arról van szó, hogy hogy más-más cimke kerül rá.
Pl, ha megnézitek, minden Sanyo ceruza akku alján ott a ''HR'' beütés. Vettem Varta akkut, és annak is ott az alján a ''HR'' jelzés. -
drholmes
csendes tag
válasz
En is igy vagyok,de a spar termekkekkel.
Igazabol eloszor egy sony-t akartam venni, aztan elkezdtem korbenezi, hogy ezen az aron mit kinalnak meg, forumok, tesztek, s igy jutottam ide. Na majd, ha megveszem, szolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Iqos cigaretta
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpársportok
- NVIDIA® driverek topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest