Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mini-ITX
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
FIREBLADE78 #26 üzenetére
Magyarországon 14% körül van a piaci részesedésük. Xiaomi 24, samsung 41.
Az, hogy 1 napig párszáz ember nagy sort alkot, nem jelent sokat.
-
Schafranek
tag
válasz
FIREBLADE78 #26 üzenetére
Akinek annyi esze van, hogy a szegénysége ellenére is drága szifonra költ, meg is érdemli.
-
Schafranek
tag
A c-és teló, Samsung. Érezhető a kopás, amikor összedugom, új korában egészen más volt, mint most.
Azt biztosan nem tudom, hogy az aljzat vagy a kábel csatlakozója kopott-e meg ennyire.
Az iphone esetében pedig majd kiderül - talán a 17-esnél, mert a 13PM-ot hamarabb nem szeretném cserélni. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Schafranek #27 üzenetére
...max a kábel lóg ott nem az aljzat. Cégeseket és sajátot is bárhogy nyúztam még sosem lógott.
-
Schafranek
tag
,,Magat a lightningot en is szerettem ki bedugni meg szerintem is jobb konstrukcio volt mint a type c."
Igy vagyok ezzel én is. A lightning folyamatos használat mellett is tökéletesen megy a helyére, míg a céges teló c aljzatába már érezhető a kopás miatti ,,lógás".
Emiatt félek, hogy ha váltok, akkor az iphone c aljzata is igy fog járni. -
FIREBLADE78
addikt
Szegénység van. Nincsen pénz kajára de sorok fognak állni az új szifon vásárlásakor
-
Micsurin
nagyúr
válasz
janeszgol #24 üzenetére
Én meg terméktámogatásit, már fizikális értelemben. Olcsóbb szerviz stb...
Ne évenként a telefonjaikkal akarjanak már aratni... mennyivel nagyobb biznisz lenne egy hosszú ideig kiváló hardver amire inkább a főverziókat adnák el neked. 3-4 főverzió pl free a többi meg "upgrade". Fixen nagyobb biznisz lehetne már csak a cégek miatt is.
edit.: csak ehhez értelemszerűen értelmes SW fejlődést kéne felmutatni. DEX és társai nyugodtan jöhettek volna már korábban általa, nem teljesen Apple zárt öko formában persze.
-
.Szaki.
addikt
"Nem jogosítja fel az Apple-t, hogy ők se csináljanak semmit a mobiltelefon piaccal, mert a többiek sem."
Dehogynem jogosítja fel. Egész pontosan a végfelhasználók jogosítják fel erre az Apple-t. Abban a percben, amikor olyan szintre fog csökkenni az eladási szám, hogy már nem lesz megérős, akkor majd elkezdenek újra dolgozni. Te magad fogalmaztad meg a lényeget: "Ehelyett gyűlnek a dollárbilliárdok, és ugyanazt a telót megkapod minden évben." Nekik ez a lényeg, semmi más. -
nozs23
addikt
Ha pedig deep dive-olni akarsz, továbbra is, és azt hiszem, az emberiség létezésének végéig egy fényképezőgép/videókamera lesz a megfelelő céleszköz.
Nem ertunk egyet. Van egy full-frame hybrid milcem munkara. Eszem agamban sincs magancelu projektekre/nyaralasokra/esemenyekre magammal cipelni. A zsebemben levo eszkozbol szeretnem kihozni a legtobbet. -
Ádám16
addikt
Nem jogosítja fel az Apple-t, hogy ők se csináljanak semmit a mobiltelefon piaccal, mert a többiek sem.
De mondok jobbat: ha az Apple elkezdene fejleszteni, más gyártók is igyekeznének felzárkózni. Ehelyett gyűlnek a dollárbilliárdok, és ugyanazt a telót megkapod minden évben. Semmi értelme váltani 2-3 generáción át.Ha fogalmad sincs milyen új funkciókkal érkezik egy új készülék, és így kihasználni sem tudod azokat, akkor tényleg baromság váltani.
Értek ahhoz, amit veszek. Annyi, hogy az általad felsorolt funkciók _nem elegek_ ahhoz, hogy bárki egy 14 Pro-t eldobjon értük, mégis millióan megtették.
Ha pedig deep dive-olni akarsz, továbbra is, és azt hiszem, az emberiség létezésének végéig egy fényképezőgép/videókamera lesz a megfelelő céleszköz.
A legtöbb (szinte minden) embernek pont point & shootra kellenek a telefonon lévő kamerák. Ebben mondjuk pont kiemelkedően jó egy iPhone.A "jó, de mit vársz még egy telefontól" feltevőinek:
foldable telefonok, fejlett és magasabb teljesítményű akkumulátorok első körben mondjuk jöhetnének az Apple-től. Én egy S-pen féle megoldásnak is erősen örülnék pluszban. -
MMiklos86
csendes tag
Jó tudni. Fontolgatom, hogy iPhone-ra váltok 13 év Android után. Megvárom a teszteket és ha minden olyan mint amilyennek képzelem, egy Pro lesz a befutó.
-
AkosPappa
csendes tag
Egy nappal korábban, 9-én lesz! Amúgy meg tökmindegy szerintem melyik nap, csak jöttem kommentelni
-
-
joey04
titán
-
Schafranek
tag
Hologram, szögletes megjelenés, összehajtható kivitel és fém hátlap, a fém hátlap egyszerű, egy mozdulattal történő eltávolítása, ahogy régen (azóta is szidom azt a ,,zsenit", aki kitalálta a por - és vízálló kivitelt, amire sokaknak nincs szüksége, mert nem búvárkodik), ezáltal könnyen cserélhető akku, lényegesen jobb üzemidő, PM esetében sokkal kisebb tömeg.
-
aero.
veterán
-
btudos
nagyúr
-
joey04
titán
Remélem bukni fog. Még van pár év előnye az almának, de ha így folytatják...
Jó lenne egy pofon még időben. -
nozs23
addikt
Nagyjából bármelyik gyártó bármelyik telefonjához beírhatnád ezt.
Én idén biztosan váltok 13P-ról 16P-ra. Már egy ideje a 3 éves cikluson vagyok, és így mindig kapok bőven új hasznos funkciókat. Ami már tavaly is rohadtul bejött volna: LOG profil, automatikus depth-map minden fotóhoz, 4k cinematic mode, + összes szenzor/optika jobb. És akkor az idei szoftveres újításokról még nem tudunk semmit. Engem főleg a kamera érdekel, ott is inkább a deep dive, nem a point & shoot, arra bármilyen telefon jó.Ha fogalmad sincs milyen új funkciókkal érkezik egy új készülék, és így kihasználni sem tudod azokat, akkor tényleg baromság váltani.
-
Ádám16
addikt
Nagyjából újra kiadják a tavalyi telókat.
Többen írták más iPhone topikban, hogy a legnagyobb pénzkidobás volt 13p-ról 15p-ra váltaniuk, teljesen meg is értem. Szerintem idén is ez lesz várható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A szeptember 10-ei bemutató után bő egy héttel már birtokolni lehet.
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google ad-tech: a bíró szerint illegális monopólium, az USA feldarabolná
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest