Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Egy autós játékban az irányítás fontos. A legtöbb autós játékkal játszok szimulátortól arcade-ig és akárhogy szerettem volna a Crew-t ennyire fapados, irreális és élettelen irányítást még nem hordott a hátán a föld. Még egy GTA vagy Watchdogs is több élvezetet mutat fel vezetésre, mint ami ott zajlik, pedig ott tényleg annyi a lényeg, hogy A-ból B-vel valahogy átvánszorogj. Innentől bármit belepakolhatnak, ha két óra után már a tv-t félted a kontrollertől. A 3-ra kíváncsi leszek egyáltalán javul-e valamit vagy csak contentet meg graf update-et kap, mert a 2-nél az utolsó update-re is elmondták, hogy micsoda javulás lesz, közben meg nem érződött semmi változás.
Mindenesetre az elmúlt 20-25 év autós játékai közül nálam a Crew a legutolsó az irányítás miatt és szinte bármit hamarabb előszedek autókázni a dos-os korszaktól máig. -
Felesbandi
senior tag
Haaat nem tudom... Kicsit raneztem meg olvastam par velemenyt is es videok meg masok velemenyei alapjan nem csak bun ronda a FH5-hoz kepest (de talan meg a FH3-hoz kepest is), de az iranyitasa is rosszabb.
Ha learazzak egy fogyokuras mekis kajalas arara, akkor teszek majd vele egy probat, de nehez eladni ugy egy versenyzos jatekot, hogy csunyabb az osszehasonlitasi alapnal, de cserebe legalabb az iranyitas is rosszabb.
Masreszt meg ha az elejen vagy, varhatoan nem utkoztek ki a komolyabb hibai. Az eddigi FH reszek meg a GT7 hibai is kb. 10-20 ora utan jottek elo nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ps vr2 2027 okt-ig gari + töltő 2026 okt-ig gari
- PS5 BF6 +PS portal fekete bontatlan újak..
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X hibátlan működéssel jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest