Új hozzászólás Aktív témák
-
negro
őstag
válasz
HantekDSO #176 üzenetére
39 leszek de en sem hasznalok ekezetet aminek nagyon egyszeru okai vannak. `92-ben kaptuk az elso PC-et de mar elotte is ment C64 szomszednal. Ezt szoktam meg illetve nem is volt magyar klaviatura akkor, meg az iskolai gepeknel sem altalanosban. Mindig is angolul hasznaltam a wint, a telomat es az angol klaviaturat szeretem es kiosztast. Lassaban irok magyaron. Illetve a rovidites miota vilag a vilag jelen volt a netes szoveg keret rendszereben igy rendszersen hasznalom en is "h". Expeditven, gyorsan es hatekonyabban gepelek igy es kepzeld itthon elek. Ezen fent akadni?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Hat év után frissült a portál mobilos és desktop címlapja, valamint végleg beleköltözik az IT café és a Gamepod.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
- Asztalos klub
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- Eladó: Macbook Air 15" M3 - 8/256 GB
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Samsung G6 OLED 360Hz HDR10, G-SYNC, FREESYNC, LS27DG600SUXEN, 2024.12. havi, garanciális!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest