- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
Aktív témák
-
daninet
veterán
Ez a te topikod [link] maskor ne nyiss uj temat ezert.
Egyebkent teljesen felesleges korlatozni, egy normalis router kell amiben jo a QoS kezelese, elsobbseget tudsz adni a jateknak. 100mbit nem keves, nekem 80 volt, torrent mellet ment alacsony pinggel a jatek.
Ha a wifi savszel miatt felsz akkor te kapcsolodj droton. -
agyas23
csendes tag
a tervem az hogy a 100bites netet megosztom, így asszonypajtás nyugodtan csinálhat akármit, míg én akadás nélkül játszhatok tovább. új házba költözünk és az előző vevő 100megabitről beszélt ami akárhogy nézem több mint 10 mega/sec.
eddig sosem volt értékelhető netem, szóval nem volt még ilyennel dolgom, de ahogy el tudom képzelni lesz kettő wifim az egyiket lekorlátozom és külön külön használva boldogan élünk míg meg nem halunk. vagy eleve (hacsak nem torrentezik) nem lehet gond a pinggel ekkora net mellett amíg csak youtube facebook esetleg valami film megy a másik laptopon. feltéve ha elég erős az egy wifi hogy mindkét szobába elérjen természetesen.
Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest