Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- "Lopakodó" változatot kapott az MSI egyik AMD-s Tomahawk alaplapja
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
moleculez #13 üzenetére
Amikor tabot kerestem, kérdezősködtem az iPad topikban. Azt tanácsolták, hogy ilyen igényekkel maradjak inkább az Androidnál. Nem tudom, hogy miben különbek az iPad appok. Azt tudom, hogy pl. az Androidos CamSam sokkal jobb, mint az IOS verziója, mert az IOS nem teszi lehetővé a floating megjelenést. Nekem ez fontos feature.
Androidon változott néhány app tabos megjelenése. Pl. "kétablakos" lett a beállítások menü. Na, ettől most hova szarjak? Semmivel sem nyújt többet, mint a régebbi megjelenés.
Nem nagyon érdekel, hogy hogyan néz ki egy tab. Nálam a használhatósága számít és e tekintetben szkeptikus vagyok a stock (értsd: Google-féle) Androiddal szemben. Pl. kíváncsi leszek, hogyan képes összedolgozni egy Pixel telóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- iPad Air M3 13" 128GB Wifi Hibátlan/2028.09.13.Gar./Akku 100%/p4493
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- iPad 9gen 256GB WIFI+CELLULAR tokkal, töltővel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest