Hirdetés
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen TV-t vegyek?
- Trackball/hanyattegér topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Op3n Dott tablet mélyvíz
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amacs
aktív tag
válasz
hegedus001 #184 üzenetére
pedig így van. ms tok a telefonon, ms power bank csatlakoztat, elindul a töltés, majd szépen leáll, és vége a történetnek. kipróbálva tok nélkül is, mindenféle módon illesztgetve, de semmi. más ms telefont hiba nélkül tölt.
és egyébként ugyanezt a telefont ms tokot használva ms töltőpad rendben tölti.
szóval valamilyen kommunikációs gond lehet a telefon és a power bank között, valami nem hitelesítődik, és leáll a töltés. -
7Heads Drago
veterán
Manapság meg szerintem az az átlagos hogy legalább 3-4 játék van a telon meg több ezer fotó és ezt mutogatni is kell. Vagy megy a zene hallgatás. De az is elég gyakori hogy még a gyerek is a felnőttek teloján játszik. Megnézném mit csinálsz a teloval ott ahol épületen belül, se net se hívás. A feleségem cége ilyen. Nálunk a várostól pár km-re szenved mindenki aki nincs wifin. Nem akarom elhinni hogy senki se találkozik a fehér foltokkal az országban. A lányom is úgy használja a spotyt hogy le vannak töltve a kedvenc számai hogy folyamatos legyen a lejátszás. (hihetetlen de ez egy iPhone) Az acélszerkezetes épületek, a nagy feszültségű vezetékek árnyékolják az összes telot.
-
Amacs
aktív tag
válasz
hegedus001 #180 üzenetére
ms tok nem garancia semmire sem, ha nem ms hitelesített az telefon, és a termék gyártója is azt mondhatja, hogy mégis mit szeretnél csinálni? power bank-es tapasztalat.
-
-
Noxy
veterán
Csak a magsafe.
Egyszer már megszívtam az 1 gen SE-l, amibe berakták az 5S gagyi TID-t, amikor már akkor ott volt a 6S sokkal jobb TID.
Soha többet ilyen át mókolt parasztvakító iPhone-t.
Még jó hogy már berakták ebbe a FID.
Az lett volna még igazán f.. , ha ez is kávás TID-l jön. -
-
TheMarci
addikt
Innen szeretnék gratulálni a cikkírónak, remélem rengeteg kattintást ért a megmosolyogtató cikkcíme.
Máskor érdemes a cikkcímet feltételes módban írni. -
Noxy
veterán
válasz
hegedus001 #168 üzenetére
Olyan f@sza lett hogy a magsafe töltést sikerült lespórolni róla.
Ha vennék akkor dobjam ki az ehulladékba a ms töltőt, állványt, akkubankot, autóstartót amit az i12-höz vettem. -
-
Na? Hol a 64gb.?
Sehol.
Viszont drágább is lett 500$ -nál. -
TomPack
őstag
válasz
hegedus001 #168 üzenetére
Akkor nekem nem kell, feleslegesen nem fogok kifizetni 128Gb‐ot, amikor a 64 is sok!
-
hankock
tag
Viszont az 500$ sem jött be, így lehet, hogy még reszelnek rajta.
-
hegedus001
aktív tag
Na csak nem lett igaz, 128 GB az alap tárhely
szerintem jó kis telefon lett.
-
Bazsi84
aktív tag
Ez egy ilyen világ,a legtöbb ember boldogtalan és minden eszköze státusszimbólum.Pacsi,h te kitörsz ebből.Én is maximálisan boldog vagyok a 18 éves Corollámmal,cseréltem volna már többször,de nem akar elromlani a ki szaros 🙂
Az meg sajnos megszokott,h azonosulnak a tárgyaikkal.Amit te választasz sosem jó,hisz nyílván az a legjobb,ami neki van.Persze ha őszinte véleményt írsz,akkor leszólnak. -
xhege
veterán
"vannak akik mindenre nyitottak, és mindig a számukra legjobbat választják platform/gyártófüggetlenül."
Ó én hányszor kapok az autóm miatt megszólásokat.A számomra legjobb ár/érték arányban gondolkodom, és ezért Dacia Dustert használok. 3-5 évente megveszem az aktuális újat. Most legutóbb tavaly májusban vettem azt, amit használok. Millióan elkezdték mondani, hogy 8-10 millióért milyen szuper használt prémium vasakat vehetnék, meg az én munkám és "társadalmi pozícióm" miatt komolyabb autóval kellene járnom. Nekem meg tetszik a Duster, tudja amire nekem szükségem van, megengedhetem magamnak szalonból kihozva, és nem nagyon érdekel ki mit gondol róla.
De ez már nagyon off, elnézést érte... -
Amacs
aktív tag
Az első felével teljesen egyet értek, de a második felénél már csak azt tudom mondani, hogy magadra veszed azt, amit a nagy általánosságra fogalmazok meg. Nem rólad van szó, ennyi az egész. Ettől még a jelenség létezik. Sőt nagyon sokan tagadják a létezését, viszont valójában pont így működnek. De, nagyon fontos, itt megint nem rólad van szó!
-
Ricardo
titán
"vannak akik mindenre nyitottak, és mindig a számukra legjobbat választják platform/gyártófüggetlenül."
Én ezek közé tartozom.
Szerintem nincs legjobb,hiszen ezer féle szempont van, és nincs a világon olyan eszköz ami mindenben jobb a többinél. Van ami ebben, van ami abban jobb. Semmi sem tökéletes, mindennek megvannak az előnyei és a hártrányai.
Olyan van, hogy számomra az adott pillanatban, vagy időszakban a legmegfelelőbb. Azért választom." és bizony, ha valaki elkezd használni valamit, akkor az lesz a világon a legjobb, mert az ő választása volt, és ugye csak nem választhat rosszat."
Nem értek egyet. Én attól, hogy kiválasztok valamit, még tisztában vagyok azzal, hogy nem hibátlan, és nem veszem magamra, ha valaki azt a hiányosságot szóvá teszi. Sőt, én is megnevezem, ha úgy van. Ettől nem lesz rossz választás, mert az én igényeimnek ott és akkor megfelel, a hibával együtt (vagy azok ellenére) Mivel mások az igények, sokaknak nem megfelelő. Ezzel nincs semmi gond. Magának veszi az adottt eszközt az ember, em másnak.
Egyébként meg van hogy rosszat vásárol az ember. Megveszi, elkezdi használni, de gyszerűen nem azt kapja amit elvárt tőle. Túlad rajta és vesz mást. -
Amacs
aktív tag
Én azt nem vitatom, hogy vannak akik mindenre nyitottak, és mindig a számukra legjobbat választják platform/gyártófüggetlenül. De nem ez az általánosság, és bizony, ha valaki elkezd használni valamit, akkor az lesz a világon a legjobb, mert az ő választása volt, és ugye csak nem választhat rosszat.
-
Amacs
aktív tag
válasz
Kacsakompot #146 üzenetére
Mindig van csoport, te is tudod, hogy ez így működik. Pszichológia, abba a csoportba helyeződik be az ember, amit birtokol. Vásárolsz egy járművet, utána az olyanokat fogod kitüntetetten észrevenni.
Te ezek szerint a kivétel vagy, aki büszkén használja a Wartburgot, holott már próbáltad a Teslát, de akik nem a kivételbe tartoznak, azoknak ez az összehasonlítás bosszantó lesz.
Én nem védek ezeken semmit, csupán azt a tényt jelentetem ki, hogy ez itt senkit nem érdekel, mert az ai funkciók és magyar nyelvű siri nem is létezik. -
syryus
tag
válasz
Kacsakompot #146 üzenetére
Tudod, a világ nem áll meg Magyarország határánál. Van ezen a bolygón olyan hely is ahol az ai tökéletesen teszi a dolgát. 16PM készüléken (nalam), de gondolom az alap model és az új SE is képes lesz erre a feat-re
-
Ricardo
titán
Látod? Ez a fő probléma, hogy csoportokban gondolkodsz. Van még pár user aki így gondolkodik. Ezért is veszitek személyes sértésnek a gyártót, vagy egy termékét, ért kritikát. Szerintem nincs olyan hogy mi meg ti.
Ezek csak tárgyak. Használtam rengeteg telefont, de soha nem éreztem magam Honorosnak, xiaomismnak, vagy samsunosnak.
A kütyük általánosságban érdekelnek. Van is véleményem róluk. Le is írom. Akkor is ha pozitív és akkor is ha negatív. Minden márkának vannak jó és kevésbé jó dolgai. Ami szerintem jó azt dícsérem, ami nem azt "szidom" Ez egy fórum, erre való.
Mindegy melyik márkáról van szó. Ha gondolod nézz szét a fórumon, láthatod mi a véleményem arról, hogy a xiaomi teleszórja reklámokkal a felületét, vagy nézz be a Samsung topikokba, hogy mit gondolok a mostani bénázásukról, még akkor is, ha most éppen Samsungot használok.
Mindig lesznek, akik egy negatív véleményt személyes sértésnek veznek, Szerintem nem kellene, de ez az ő döntésük, és az ő problémájuk. -
Kacsakompot
kezdő
Mi az, hogy egyik csoport illetve másik csoport? Ez egy megkülönböztetés, aminek semmi értelme és, hogy miért nincs? Mert Apple telefont használok. Itt az AI tényleges lemaradásáról volt szó az Apple tekintetében, amit iparágon belül tényként kezel mindenki. Ez továbbra sem vallási tényező, hanem tények. Nincs itt semmi védeni való.
-
Amacs
aktív tag
válasz
Kacsakompot #138 üzenetére
Még szerencse, hogy a személyeskedés tiltva van a PH szabályzatában, de az egyik csoport másik elleni burkolt hergelése az teljesen rendben van.
-
Amacs
aktív tag
válasz
Kacsakompot #138 üzenetére
Azok is tények, hogy országunkban a siri meg az ai funkciók lemaradottsága egyébként se tényező, mert nem létezik. De még csak az ios magyar nyelvű billentyűzet helyesírás támogatása is olyan, mint ami egyszer kész lett, és többé nem is foglalkozunk vele.
Viszont valószínűnek tartom, az emberek nagy többsége akkor se váltana az általad említett Teslára, ha kipróbálhatná, és megtapasztalhatná azt a vélt vagy valós nagyszerűséget, amire próbálsz utalni, mivel már megszoktak egy rendszert, és tökéletesen megfelel nekik az, amit egyszerűen és stabilan képes számukra nyújtani. -
Ijk
nagyúr
válasz
TheBikerider #6 üzenetére
2025-ben melyik Iphone ára van rendben? Az SE2022 64GB ára 190-ért?
Nekem elég 64GB, ha nem kell a 128-ért alma árazással +30 ezret kifizetnem, Pixel 7-el most 53 GB-on vagyok. SE azoknak készül akik ios-t szeretnének minimál telefon használat mellett, azaz pár szükséges app és fotók tárolása. Nekem nem a tárhellyel van bajom hanem Iphone árakkal, gondolkoztam SE3-on de br. 120-nál többet nem adnék azért a készülékért (újonnan). -
syryus
tag
válasz
janeszgol #134 üzenetére
Azért nem túlzás mert egy készüléket manapság az ember nem 1 évre hanem 5-7 évre tervez. Nézz meg pl egy iphone 11 PM-ot összehasonlítva egy Samsung galaxy note 10-zel.
vagy várj 5 évet és hasonlítsd össze a mostani titánokat.
sanos az android, pont a rendszer kvázi nyitottsága miatt soha nem fogja azt a hosszú távú élményt nyújtani bármilyen jó is a vas alatta mint az almás konkurencia.Tudom, jelenleg az SE rovatban vagyunk. De nem hiszem hogy bármelyik androidos gyarto támogatna egy 7 éves beleposzintű telefont.
az Apple tavaly ősszel (ios 16-tal) fejezte be a 1st gén SE r támogatást, 9(!) év után.
A készülék 2GB rammal üzemelt, és a többségnek elég is volt.Nekem az 5 éves iPad pro 3rd gen is "csak" GB rammal van felszerelve és mégis ,modem app zolkenesmentesen fut. LoL, Genshin kifogástalan. Minecraft döcög néha 10 chunk felett
-
syryus
tag
Mivel én használom a sirit és az ai is , így nincs szükségem más véleményére, pláne olyan valakiére aki életében nem használta a rendszert, csak reddit postokon olvas echochamber infot.
Van a családban és a baráti körben is S25 ülte es s25, ott is vegyesek a vélemények. A végeredmény úgyis a személyes élmény/elegedettseg meritje. Mind mindenkinek van hova fejlődni, egyik rendszer se jobb-rosszabb, csak más a megközelítés néhány ponton. -
xhege
veterán
Ahogy írtam céges flotta, feleségek, nagyszülők és olyanok, akik azt sem tudják mi az az AI. Sokan vannak. Anyósomnak is iPhone-t vettünk. Neki 6-7 évig teljesen jó lesz. Kirándulgat, fotózgat (30-50 kép egy kirándulás). Gyors a telefon, egyszerű kezelni, nem akar ikonokat színezgetni, de örül neki, hogy családon belül van airdrop, iMessage FaceTime közös családi felhő stb. Neki pl ez egy tökéletes készülék lenne. A jelenlegi 14 Plus-t kb 4 naponta tölti. Egyébként én az akksi miatt itt sem aggódnék, szerintem az egy napot simán tudni fogja.
-
-
Ricardo
titán
válasz
dementor #116 üzenetére
Cégek.
Kiadják a dolgozónak cégesként, Levelezni és telefonálni elég. Másra meg nem használhatja, mert céges.
A koncepciót én sem értem teljesen.
Erős vas, 64-es tárhely, 60 HZ es kijelző, és gondolom az akku sem lesz benne hatalmas.
Ha nem használod ki a processzor erejét, felesleges beletenni, ha meg kihasználnád, akkor a többi paraméteren bukik a dolog. Hiszen ha egy vasat hajtasz (AI, Nagyobb felbontású vagy lassított videózás, szerkesztgetés....stb) rendszertől függetlenül akkor azt etetni is kell. Hiába van az alap rendszer optimalizálva, az erőforrás igényes dolgok itt is bele fognak harapni az akkuba. Egy sovány akku meg hamar bedobja a kulcsot, ha kihasználod a teljesítményt.
Emellett ezek ta tárhelyet is eszik szépen. Egy 4k videó 60FPSben, kér bőszen helyet magának.
Jó dolog az erős processzor, de a többi paraméter annyira vissza van fogva, hogy értelmét veszti.
Mintha egy trabantba tennél egy 300 lóerős motort, de minden mást hagynál gyári megoldáson.
Lenne egy erős motorod, de nem sokra mennél vele, mert az első komolyabb gázadásnál kiszakadna a futómű. -
Z_A_P
addikt
No para, beledobsz egy 512-es SD kartyat, es kesz
-
worxland
addikt
válasz
Fuxosbömis #7 üzenetére
Ja. A jó öreg iPhone 4S, 8 GB tárhellyel. A 2. év végén már nem tudtam felrakni az iOS frissítést, miután MINDENT letöröltem a telefonról. Kellett neki egy factory reset.
-
-
Az a vicc, hogy a tárhely olcsó, a 8GB RAM viszont már esedékes régóta.
-
hdavid1
tag
Egyrészt az Android hibája ez is, másrészt meg Apple 64 GB = Android 128 GB. Ezek Apple-féle prémium gigabájtok.
-
hapakj
őstag
válasz
hegedus001 #110 üzenetére
ok, ha az átlag napi 20 selfiet lő akkor nem szóltam
-
xhege
veterán
A többek által felvetett digitális szemét gyártással maximálisan egyetértek.
Nem vagyok álszent én is részese vagyok/voltam. Ma már tudatosabban próbálom csinálni. Ma már nagyon sokat szelektálok, de a 15 évvel ezelőtti albumokban lenne mit rendbe tenni. Csak az idő....
-
xhege
veterán
Igen nekem kevés lenne, de mondjuk én szerintem jobban kihasználom a telefont, mint átlagjóska. A feleségem 128 GB-os 14 Plus telefonját több mint 90GB a szabad tárhely. Ő teljesen átlag user. Szóval a 64GB sokkal több embernek elég, mint amire itt a geek fórumon mindenki gondol. Lehetne több ennyiért? Simán lehetne és nyilván jobb is lenne. Azonban ez messze nem a használhatatlan kategória. Az Apple nem hülye, ha senki nem venné, akkor az nekik nem móka. Itt a vásárlók nagy része a céges flotta lesz, illetve a feleségek, idősebb szülők. Ők meg boldogok lesznek, hogy félidőben egy akksi csere mellett van egy 5-6 év múlva is naprakész rendszert futtató, nem akadozó, gyors telefonjuk.
Magamnak valószínűleg soha nem venném meg, de a feleségemnek ezt vártam nagyon. Aztán közbe a Yettelnél lett kártyásan rövid időre elérhető a 14 Plus 190 ezer Ft környékén, és gyorsan lecsaptunk arra. -
hegedus001
aktív tag
válasz
blueMerle #74 üzenetére
Hatalmas plusz a kommented második feléért. Anno én is mindent megörökítettem, így nyakamon a 30-al, már nem. Múltkor voltam SUM41 koncerten. Mindenki videózott, fotózott és a koncert jelentős részét a telefonjukon keresztü nézték
(de nem annyira régen volt egy kosaras példa is, a döntő pontot jelentő dobást mindenki videózta csak egy öreg sóka nem kb. Ami azt jelenti lesarkítva, hogy csak ő látta ezt a pillanatot a saját szemével mint néző, senki más nem. Azért ez elég elgondolkodtató nem?! )
Rendszeresen takarítom a telefonomról a képeket, mert a gyerekről nekem is van 600+2 kép és csomó ugyan olyan. Feleslegesen sok szemetet gyártunk.
(Természetesen nem vagyok álszent, ha az a cél, hogy készüljenek családi képek/portrék a gyerekről/asszoynról/mindannyiunkról akkor én is sokat kattintok a gépemmel, bár akkor is leválogatom és csak a jókat tartom megmondjzuk ezeket viszont gyakran visszanézi a család)
-
szabonagyur
félisten
Szerintem ez is megint olyan, mint a kinézet, egyéni ízlések, igények.
Akinek kevés vehet nagyobb tárhelyű telefont.
Ha lenne benne 256GB alapból akkor az lenne, hogy jajj kicsi a kijelző ezen játszani? Vagy akkor jönne miért csak 60Hz a kijelző? Vagy miért csak 1 kamera, hát azzal fotózni vagy videózni sem lehet.
Nekem sincs kb. semmi a telón fizikálisan pedig lenne hely.
Az pedig amit írt valaki korábban, hogy felesleges/rosszul sikerült tartalmak törlése fontos teljesen releváns.
-
Ricardo
titán
De a 64 még így rendszeres archíválással is kevés lenne.
" Ha lett volna 128-as Pro Max, biztosan azt veszem"
Ez értehtő, ha elég minek a nagyobb? Bár a tárhely olyan mint a pénz. Nem baj ha van tartalék.Ugye a 256 volt az alap. Ha a 128 lett volna az, akkor az került volna annyiba, mint így a 256, mert azt gondolom nem nyitott volna olcsóbban emiatt.
Így ugyanannyiért 256-ot kaptál, és nem 128-at, tehát jobban jártál volna. -
mjani1172
addikt
Igazából kicsit karcsúnak érzem, de azért nem tragikus .Egy idő múlva a legtöbb ember már nem telepít fel mindent, így bőven használható.
-
xhege
veterán
A 15 Pro Maxom 256GB-os. 15 hónapja használom, és 190 Gb szabad tárhelyem van. Több mint 18.000 fotóm van felhőben. A zenéim az Apple Musicban, filmeket nem tárolok a telefonon (nem is néznék ilyesmit egér mozin). Játszani nem szoktam, de munkára nagyon sokat használom. Ha lett volna 128-as Pro Max, biztosan azt veszem
-
Ricardo
titán
"nah, azután, hogy írsz pár értelmes gondolatot,"
Ez a beszélgető partnertől is függ. Én szeretek normálisan beszélgetni, mert érdekelnek a kütyük.de mielőtt jön a kritika, nézd meg mire reagáltam.
""-az átlagos `IPhone `SE user nem telepít 10Gb genshin impaktot a készülékre, nekik elég a CAN du crush és a tiktok.""
Ő írta hogy az átlag iphone használónak elég mert csak Candy crush saga -ra (feltételezem az akart lenni) és tiktokozásra használja. Tehát ő skatulyázott.
Plusz ezzel zárt.
"nem ért egyet a habzó szájú droid-Huszár? Tetanuszt a seggébe"
Erre mi mást lehet írni?
-
-
-
-
syryus
tag
-az atlagos Apple használó a kepeket, videókat az iCloud-ban tartja.
-az átlagos `IPhone `SE user nem telepít 10Gb genshin impaktot a készülékre, nekik elég a CAN du crush és a tiktok.
-az átlagos Apple user-nek elég a 60Hz kijelző, mert az iOS finom hangolása miatt az élmény zokkenesmentes.amit sok Droid-fa boy elfelejt, hogy az SE, annak ellenére, hogy alap készülék, megkapta az a csúcs SoC-t amiről a Samsung, pixel és egyébb belépő szintű készülék álmodni sem mer.
arrol ne is essen már szó, hogy az Apple AI alap része a szoftvernek és nem csak egy éves "próbáld ki aztán fizess" megoldás.
draga az Apple? Ja. Megéri megvenni? Ja.
nem ért egyet a habzó szájú droid-Huszár? Tetanuszt a seggébe -
válasz
Luck Dragon #73 üzenetére
Nekem a mostani telom 512 GB. Én már csak felette veszek telefont. 3 évente veszek új telefont, általában addig duplázódik a tárhely is. Ez a szabály nekem eddig bejött.
-
Ricardo
titán
Én is folyamatosan archíválok. Jelenleg a fotó mappám 300 giga felett van
Én egy szóval sem mondtam hogy senkinek sem elég, csupán azt mondom, hogy amennyi az alap ára lesz, "kissé" arcpirító ilyen keveset adni (ha valóban lesz 64-es modell), főleg, hogy emiatt feláras lesz az aminek az alapnak kellene lennie.
De ahogy írtam is, ezzel a logikával lehetne 4 giga rammal is adni 500 dollárért az alap verziót, hiszen az is sokaknak elég, így a + 4 gigáért is lehetne plusz pénzt
(lehetne az 100.000-rel drágább) beszedni. -
Peathee
senior tag
Privát embernek nagyon kevés lesz a 64Gbyte. De azért a céges oldalon, mint nálunk is az SE a legnépszerűbb "alap" telefon. és mivel központilag szoftveresen korlátozott a telefon, semmit nem telepíthetsz rá. aki meg céges telefonnal privát videókat és képeket akar csinálni az fordítva ül a lovon
.
Vagyis szerintem ha tényleg 64Gbyte- lesz az alapmodell, akkor is venni fogják flottába mint a cukrot. -
dementor
senior tag
Megizlelni az almát szerintem jó lehet. Az ára viszont már más kérdés.
-
Ricardo
titán
Nem a választási lehetőség az ami bosszantó ebben a történetben, hanem hogy ettől nem lesz olcsóbb.
Ha azt mondanák,megjelenik a 128-as (ez lenne a minimum elvárásom), verzió 500 dollárért, de kijin egy 64 es (függetlenül attól hogy lassan mmár a karórákban nagyobb a tárhely) is mert vannak akiknek ez is elég mondjuk 350-ért azzal nem lenne gondom, hiszen akinek nem kell az miért fizesse meg?
De onnantól hogy ez lesz az alap, a nagyobb már feláras lesz. És ez itt a probléma.
Ezzel a logikával lehetne mondjuk az alap 500dolláros modell 4 giga rammal 32 giga tárhellyel is szerlve, hiszen sokan csak cégesként használják, és nem tesznek vele mást csak böngésznek, mailt küldenek, meg telefonálnak. Arra elég bőven az is.
De így is megveszik, mert rajta van a logó. Miért tennének bele többet?
A marketing osztály megérdemli a tapsot. -
Instabil
kezdő
válasz
Depression #61 üzenetére
Azt a kinai csodat ne hasonlitsuk mar az almahoz. 😂
-
Instabil
kezdő
válasz
Lacilondon #3 üzenetére
Akarhogy nezem, Apple minden evben bedongoli a mezonyt.
64GB? Es, van akinek eleg, eselyes hogy nem neked valo ez a keszulek.. -
blueMerle
veterán
Hát nem tudom srácok... Én nem vagyok almás (nem is leszek), eszem ágában sincs védeni őket. Általában a Samsung S szériájában mozgok, most egy S23 FE 256GB-os telelefonom van, de mindig hetente törlöm a letöltött fájlokat és a fotókat, videókat a telefonról, így tényleg csak rövid ideig van használatban alig pár GB, mert minden megy fel felhőbe, onnan pedig ami igazán fontos az NAS-ra, a többi kuka. Pedig sokat fotózok, videózok. Mire ne lenne elég 64GB? Egy hosszú nyaralás megörökítése is röhögve belefér, professzionális használatról meg ennél a telónál ugye nevetséges lenne beszélni. Hogy pofátlanság az Apple részéről? Ennyi erővel minden olyan termék, amin ekkora profit van az pofátlanság
Ott a lehetőség jobb modellt venni házon belül drágábban. Vagy mondjuk, nem kell megvenni ezt sem, mert nem kötelező
És egy kis egyéni vélemény:
Az a helyzet, hogy amióta nem használunk (fizikai) filmes gépeket, iszonyat sok digitális szemetet gyártunk. Minden szart lefotózunk, videózunk, lehetőleg 10x. Végigvideózunk egy koncertet (minek?!) ahelyett hogy megélnénk, a gyerekről naponta 50 fotó készül, holott ez neki sem jó, és ez a képdömping pontosan azt veszi el, ami a legfontosabb: a különleges emlékeket a gyermekeinkről. A nyaralásokon a naplementét 80 alkalommal, a tengert 200 alkalommal fotózzuk, videózzuk, mert szép. Aztán ezen képek döntő többségét SOHA nem nézzük vissza. Fotózunk kajákat, égboltot, üres medencét, balesetet ha látunk, és megannyi teljesen, totálisan érzelmileg nem jelentős és fontos dolgot amit soha a büdös életben nem nézünk vissza, vagy ha mégis, az nem bír semmiféle jelentőséggel, csak egy halom szemét. De van 600GB-nyi kép, és az igazán fontosak ezek közt vesznek el. -
Minimum 256GB, ez alatt már nem néznék telefont . De itt legalább van ilyen opció .
Tárhelytől függetlenül továbbra is kíváncsian várom a megjelenését . -
xhege
veterán
Minden iPhone hír alá összefújja a hülyéket szél, kár ezzel foglalkozni. Számomra az érthetetlen, hogy valaki kínai telefonért ad sok pénzt. Ez meg az én hülyeségem, de mégsem megyek minden Xiaomi, Honor vagy akármi cikk alá irkálni, hogy mindenki hülye, aki ilyet vesz. Tőlem mindenki arra költi a saját pénzét, amire akarja.
-
szabonagyur
félisten
Jaja, azért van sok fiatalnak még akár XS vagy hasonló korú iPhone amit megörököl szülőtől, mert a design a fontos és nem a logó (vagy épp, hogy meg tudja venni).
Bármilyen iPhonet el tudsz adni napok alatt ha működik a telefon.
De még egyszer, meglesz ennek a célközönsége ha jó áron nyit (és miért ne nyitna az új 16-s alatt).
-
ddaydome
senior tag
válasz
szabonagyur #68 üzenetére
Hàt, nem hiszem,.hogy a fiatalok elkapkodjàk.
Nem felesleges. Elég fontos a menő design. -
szabonagyur
félisten
Meglátjuk mennyi lesz az a nyitó ár, de itthon szerintem egy 50e Ft-al alacsonyabb ár a 16-hoz képest is már siker lehet.
A mini szériának a gyengébb akksi tett be amennyire olvastam, bár sokan szeretik a méret miatt (2 van nálunk is itthon páromnak).
A céges példám az egy konkrét, várható szituáció.
-
janeszgol
félisten
Még olvasni is fájdalmas volt. 8/64 GB. Ez pont az inverze a másiknak, amit szintén utálok, azaz amikor egy gyenge telóba 256GB, meg 512FB flash kerül 8 GB meg 12GB ram mellé. Már rég a kukában lesz a teló a CPU ető elfogyása miatt, minthogy megteljen bármelyik.
Itt meg még lenne erő benne, de szűkös a tárhely, nem fér rá bizonyos AI modell, játék stb.
-
scdlsc
senior tag
Szerintem meg siker lesz. A szegényebb emberek körében nagyobb az igény egy olcsóbb modellre. Aztán a 17-est meg lehet majd drágítani. Ráadásul nem csak 1 évig fogják árulni, mint a miniket. A kialakításában mi az ósdi? A Face ID? A szenzorzoomos objektív? Az OLED kijelző? Meglátjuk. Számomra érdekesebb most ez a megjelenés, mint a szokásos éves felhajtás. Ügyesek mi?
-
hapakj
őstag
válasz
Depression #61 üzenetére
Semmi gond, de ugyanennyi pénzért kapnál 128 gigát, az is tökéletesen elég lenne számodra.
- spekuláció, és mi alapján ítéled meg mások igényeit? Mi van ha több eszközzel rendelkezik mint én?Jó, a smiley lemaradt. Javaslom az applenek, hogy adjon ki 16 gigás telefonokat, és a telefonon lévő többi tárhelyhez csak havi előfizetéssel férjen hozzá a user.
- voah. Ezért a marhaságig teljesítmény lehetett eljutni.
Olyan nehéz kicsit is azonosulni a gondolattal, hogy mondjuk valakinek a 200Gb vagy 2 Tera tárhely havi szinten jobban megéri, mint nagyobb kapacítású eszközöket venni? Könnyen szétdobható a családban, akár több készülékre is. Nincs gond a szinkronizációval vagy az új eszköz beüzemelésével. -
ddaydome
senior tag
válasz
szabonagyur #60 üzenetére
Szerintem kevesebbet fognak belőle eladni, mint a 13 mini szériàból.
Annyira közel vannak az àrak és ósdi az egész kialakítàs. -
Depression
veterán
Semmi gond, de ugyanennyi pénzért kapnál 128 gigát, az is tökéletesen elég lenne számodra.
Az apple nem azért ad ki ilyen telefont, mert pár embernek elég ez is, hanem pont, mint a McDonald's a sült krumplival, hogy ha már kiad az ember egy vagyont, akkor kicsivel többért kap többet, akkor azt veszi meg. Ők meg mondhatjàk, hogy van 'olcsó' telefonjuk.Közben 128 gigás xiaomi telefonok kaphatóak újonnan 48k-től.
@hapakj: nem véletlenül írtam vastagon, hogy megveszem. Jó, a smiley lemaradt. Javaslom az applenek, hogy adjon ki 16 gigás telefonokat, és a telefonon lévő többi tárhelyhez csak havi előfizetéssel férjen hozzá a user. A mercinél már ilyen az ülésfűtés.
-
szabonagyur
félisten
másrészt ősi apple szokás, hogy a belépőmodelleket direkt lebutítják annyira, hogy az embernek sokkal jobban megérje egy kicsit drágább, de normálisabb modellt választani ("upselling")
Mondjuk sokan meg fogják venni. Pl. céges környezetben ahol csak az elvárás, hogy Apple legyen és sokáig támogatott.
Ott nem fog ugyanennyiért 2 éves modellt venni, ahol esélyesen 2 év támogatást fog bukni.
Eddig is minden modell ment, kisebb nagyobb sikerrel, meglesz ennek is a helye.
-
Csak a szokásos. Megint hülyének vagyunk nézve. Aki megveszi a 64 GB az végül is, az is.
DE amig ez a majom vezeti a céget én nem veszek semmit tőlük. -
mrThomi
addikt
Na már megint az apple papírforma...
-
válasz
Depression #53 üzenetére
Abszolút nem érted, amit írok.
Vagy tényleg értetlen vagy, azaz képtelen értelmezni egy egyszerű mondatot, vagy csak kötözködsz, provokálsz, ki tudja mi okból. 15 éve olvasom a posztjaidat, ez alapján értelmesnek tűnsz, úgyhogy végképp nem értem, mire jó az, amit most csinálsz.
A saját felhasználói szokásaim alapján írtam, hogy nekem elegendő. Elképesztő, hogy erre ilyen primitív reakció jön. -
hapakj
őstag
válasz
Depression #53 üzenetére
tessék, de még a 200GB-s csomag is 1300Ft. Amúgy én nagyon elégedett vagyok vele. A fotók semmi helyet nem foglalnak a készüléken, s mivel több készülékem is van, nekem nagyon bejön, hogy bármit csinálok a másikon azonnal ott van.
-
Pont emiatt szerepelt az eredeti posztomban, hogy nálam minden felhőben van, semmit sem tartok a telefonon. Így simán elég lenne számomra 64 GB, de aki kötekedni akar, az csakazértis belé áll, hogy nem elég.
Az a szomorú ebben, hogy én leírtam: engem nem zavar, hogy van nagyobb, akkor vajon őket miért zavarja, hogy nekem az én szokásaim mellett elég a kisebb tárhely? Hihetetlen ez a szintű türelmetlenség, a másképp gondolkodás elutasítása, a másik ember el nem fogadása, ami ezen a fórumon megy és megengedett. Különösen akkor, ha az Apple az érintett, vagy annak felhasználója. -
Depression
veterán
"A te helyzeted rajtad kívül álló ok eredménye, se az Apple, ... tehetünk arról, hogy mit vásárol a munkáltatód"
Nehogy már védd az apple-t, hogy még mindig kiad hangyaf@... tárhellyel telefont.@xhege: "300 forint 50Gb iCloud……
" Adj linket, és megveszem. Hatszor! Az elég 3 évre.
-
xhege
veterán
válasz
Depression #47 üzenetére
300 forint 50Gb iCloud……
-
hapakj
őstag
válasz
Depression #47 üzenetére
A 64 giga kevesebb, mint fél év alatt elfogyott úgy, hogy 0 telepített alkalmazás és zene van.
- wow, ezt hogy? Komolyan érdekel, mert nekem csomó telepített appal is kevesebb a tárhely használat, a képek foglalnak helyet? -
válasz
Depression #47 üzenetére
Ez egy számodra kellemetlen helyzet, amit maximálisan megértek, de a válaszod nem passzol ahhoz, amit én felvetettem. Arról írtam, hogy titeket miért zavar, hogy másoknak elegendő a 64 GB. Ehhez nem kapcsolódik a te válaszod. A te helyzeted rajtad kívül álló ok eredménye, se az Apple, se én nem tehetünk arról, hogy mit vásárol a munkáltatód… van lehetőség nagyobb tárhelyet választania, emiatt nála kell(ene) reklamálnod, nem pedig nekem írnod, hogy téged zavar az, hogy számomra kevesebb is elég. Ugyanis semmi közöm hozzá.
-
hapakj
őstag
most csak azért szar, mert egyelőre egy pletyka alapján az alap modell 64GB-s lesz?
A régebbi modellekhez képest van benne sokkal újabb SoC és 8GB RAM btw. Persze "gáz" a 64GB storage, de aki valszeg tudatlanul bemegy megvenni a legolcsóbb iPhone-t annak bőven elég lesz. Részemről a saját telefonom is tele van mindenféle kacattal és nem használok 64GB storage-t.
Épp gondolkodom, hogy vennék egy iPad-et és ott se érzem szükségét 128GB-től nagyobb modellre. -
Depression
veterán
Hogy miért zavar?
Mert adják, és nem veszem.
3. generációs (2022) van most nálam, csak telefonálásra használom, meg céges képeket készítek. A 64 giga kevesebb, mint fél év alatt elfogyott úgy, hogy 0 telepített alkalmazás és zene van.És, ha ez a hír igaz, akkor 100%, hogy ismét ilyen keveset kapok 2026-ban. Mert más telefonokkal ellentétben az SE nem frissül évente.
-
K0vasz
aktív tag
egyrészt kell, hogy elmondhassák, hogy már $499-ért is lehet venni iPhone-t
másrészt ősi apple szokás, hogy a belépőmodelleket direkt lebutítják annyira, hogy az embernek sokkal jobban megérje egy kicsit drágább, de normálisabb modellt választani ("upselling")
de ez így annyira szar, hogy akkor már jobban megéri az egy-két generációval korábbi "rendes" iPhone. lehet, ez is a mini sorsára jut, amit meg vicces módon pont az akkori SE nyírt ki (ami szintén egy kis méretű telefon volt, viszont lényegesen olcsóbb volt)
-
Szena67
aktív tag
C64 SE edisönre benevezek retro játékokkal floppy meghajtóval 2025-ben.
-
-
válasz
TheBikerider #41 üzenetére
Indoklás is olvasható hozzá.
Ne csak egy kiragadott részt idézz, ott van az is, hogy “mint választható opció”, plusz az, hogy számomra miért megfelelő.
Engem nem zavar, hogy aki szeretne, az vehet nagyobb tárhelyes SE-t, titeket miért zavar, hogy van, akinek elegendő a kevesebb is? -
-
Kobak77
aktív tag
válasz
7Heads Drago #30 üzenetére
Nem kell, hogy leszakadjon.
Itt (https://9to5mac.com/2025/02/17/iphone-se-4-storage-64gb/) meg épp arról elmélkednek, hogy valszeg ugranak 128GB-ra.Apple Intelligence takes up around 7GB of storage on your iPhone. ....
For that reason, I feel confident in predicting that the iPhone SE 4 will increase its base storage configuration from 64GB to 128GB.
De ez is meg a 64 giga is csak pletyka. Tudni meg majd szerdán fogjuk. -
klemo1987
csendes tag
Lehet, hogy ennyi pénzért lehet kapni több tárhelyet (szerintem is inkább minimum 256GB kellene hogy legyen), több kamerát, több megapixellel, 90-120 Hz-es kijelzővel, viszont ha egy koncertről szeretnék videófelvételt készíteni, a kínai es egyéb gyártók termékei olyan hangot rögzítenek, mintha egy komplett edénykészlettel csörömpölnék… cserébe egy iPhone-nal hallgatható az eredmény ;-)
-
Drughi
addikt
128GB-os S22-ről váltottam 256GB-os Xiaomi 14T-re majd arról nemrég 64gb iPhone 12-re.
Tudom gáz meg ciki meg minden, de pont elég NEKEM.
És annyira vagyok elvetemült apple fan, hogy 10 éve ez az első almás kütyüm.Szóval ez annyira felhasználó függő, mint aki 5000ccm-es SUV-ot vesz 1 gyerek oviba szállítására városba.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
7Heads Drago #30 üzenetére
20 Gb az IOS I16-on.
Viszont az alkalmazások további 30gb-ot elvisznek még. Ebben játék 1 db se, viszont a Spotify 4,5gb... a lányom teloján. -
Teljesen korrekt a 64 GB tárhely, mint választható opció. Ha lett volna ilyen, akkor a most használt iPhone 15-öm is ekkora hellyel rendelkezne. Semmit sem tartok a telefonon, minden a felhőben lakik.
Szerintem helyes, hogy van választási lehetőség: akinek szükséges a nagyobb tárhely (vagy az adaptív ProMotion, AoD, gyorsabb vezetékes adatátvitel stb), az is megleli a számára megfelelő modellt az Apple felhozatalában. Akinek pedig mindez mellékes, az is tud választani (mint pl én). Így kerek a történet. A több választási lehetőségre egyértelműen pozitív dologként tekintek, mert jobb, mint ha nem volna opció.
-
tms+
aktív tag
válasz
Mr President #4 üzenetére
de attól még nincs rendben a 64 GB . . . X százezerért
-
hapakj
őstag
válasz
7Heads Drago #31 üzenetére
Hanem hogy azok akik tényleg használják miért nyelik le ezeket a békákat?
- tulajdonképpen amúgy mi lenne a teendő? Vagy szerinted, hogy lehetne az Apple termékpolitikájában változást elérni. A random magyar fórumokon való elégedetlenkedésnek nem hiszem hogy túl nagy hatása lenne. -
7Heads Drago
veterán
válasz
Felesbandi #19 üzenetére
És ilyen hírek hallatán ezen még csodálkozol? De nem is ez a baj kérlek. Hanem hogy azok akik tényleg használják miért nyelik le ezeket a békákat? Az a baj hogy az Apple userek megszokták azt hogy minden úgy jó ahogy az Apple kitalálta. Nem is oly rég még 100-as lista volt a hivásinfó is. Szerencsére ez már azóta megváltozott, viszont szűrni-állítani továbbra se engedi ezt a listát.
A droidos gyártók meg követik az Apple baromságait, szóval szerintem meg várhatóak a 64gb droidos telok is ezek után. -
7Heads Drago
veterán
A pofám leszakad. Nekem. Az Applenak nem, nyilván vastag a bőr rajtuk.
Ezek szerint hiába támogatja az Ai-t ha nem lesz hozzá tárterület.
Az Apple támogatási oldala szerint az Apple Intelligence jelenleg 7 GB tárhelyet igényel – függetlenül attól, hogy iPhone-t, iPadet vagy Macet használsz. Ez a méret azért szükséges, mert az Apple az AI-funkciók egy részét helyben futtatja az adatvédelem érdekében, így a szükséges mesterséges intelligencia modellek letöltődnek az eszközödre. Ha iPhone-t, iPadet és Macet is használsz, az összesen akár 21 GB tárhelyet is lefoglalhat, még akkor is, ha soha nem használod az AI-funkciókat.
Emlékeim szerint a lányom teloján 50 gb a foglalt dokumentumok nélkül. De este meg fogom nézni.
Így kell adni és elvenni egyszerre a userektől. -
hapakj
őstag
válasz
Felesbandi #26 üzenetére
Igen, ez ilyen automatikus. Van apple cucca = vérfan
Valaki olyan szubjektív igények mentén választ eszközt, amiben inkább az Apple ökoszisztéma erősebb = vérfan
-
Felesbandi
senior tag
válasz
kbyte1024 #24 üzenetére
Feljebb megirtam hogy keveslem. Teljesen egyertelmuen, nem lehet felreertelmezni.
Azert, mert van Apple cuccom automatikusan leszurted, hogy mindennel egyetertek amit az Apple mond vagy csinal? Ez a fajta mentalitas ami nagyon faraszto mar.
Nincs SE-m, nem is tervezek venni, de mivel van Apple cuccom (=fan vagyok??) ezert leszurted, hogy automatikusan mindent le lehet tolni a torkomon es minden amit az Apple csinal az jo nekem. -
-
kbyte1024
veterán
válasz
Felesbandi #22 üzenetére
Hát basszus,lehettek ti akármekkora fanok, azért ez ultra gáz ennyiért
a következő majd az lesz hogy nem kell hangszóró úgyis rezgőn hasznalom
64giga.....Jézusom.
-
válasz
Felesbandi #22 üzenetére
Az meg aztán igaz ám...a női megérzés -
Felesbandi
senior tag
válasz
TheBikerider #20 üzenetére
Ferfiasan bevallom, noi megerzes.
-
Alusky
senior tag
Az Apple drága telefonokat csinál, ez sose volt újdonság. Aki ezek után elvárja a legolcsóbb terméküktől, hogy jobb paraméterekkel rendelkezzen az magára vessen.
-
válasz
Felesbandi #19 üzenetére
Kb 10x annyi droidos jarkal Apple hirekhez fikazni, mint forditva.
"Ezt Ön mibőő számótaki?"Forrás?
-
Felesbandi
senior tag
válasz
Lacilondon #3 üzenetére
"Kíváncsi leszek fikázzák e ezt is majd annyian mint a Pixel vagy a Samu 128-as tárhelyét. Vagy ez alma és akkor szent és sérthetetlen."
Jomagam is keveslem a 64 gigat, de ne tegyunk mar ugy, mintha a Samut/Pixelt tobbet fikaznak az emberek mint az Apple-t. Kb 10x annyi droidos jarkal Apple hirekhez fikazni, mint forditva. -
hapakj
őstag
válasz
Fuxosbömis #7 üzenetére
Hát 32gb már tényleg kevés. Amúgy én lassan 3 éve használok egy 128GB-s modellt, s a tárhelyem több mint fele üres. Pedig nem igazán törlök s több alkalmazás van telepítve, mint amit használok.
-
mutyuru
aktív tag
Az a legnagyobb gond, h pl most cserejuk majd le az iphone xr-t, ami ugye 64GB-s tarhellyel jott ki anno es potencialisan tekintettunk erre a keszulekre, mint csere. Erre 550ert bevakkantanak egy 64GB-s tarhellyel, mikor mar az XR-nel is ez a legfobb problema az akksi kapacitasa mellett. Ha 128GB-val veszuk, akkor pedig mar jobb vetel a masfel eves I14 sima. Csak iden 85 telot cserelunk... es a menedzsment sporolni akar...
-
Amacs
aktív tag
Vannak, akiknek bőven elég lesz a 64GB, sőt jelen pillanatban is jól elvannak 32GB-on. Itt a gond inkább az, hogy oké, legyen a belépő 64GB, de akkor cserébe legyen jóval olcsóbb is. Ez viszont ki van csukva.
-
válasz
Ezt, mint "almás" írtam....
-
PTM
aktív tag
Nem lenne ezzel gond, ha a nagyobb tárhelyet nem heroin árban mérnék a telefonoknál. (Nemcsak az Apple, mások is.)
-
zazenke
őstag
tulajdonképpen itt csak a szoftverért kell fizetni 2 kilót mert a hardver egy kuka
-
.Szaki.
addikt
válasz
Lacilondon #10 üzenetére
Semmi gond, én reflektáltam Rád.
Erre a részre: "Kíváncsi leszek fikázzák e ezt is majd annyian mint a Pixel vagy a Samu 128-as tárhelyét."
Ha a 16-os szériánál is sorra fikázták a 128-as méretet, akkor borítékolható, hogy az SE-nél is fogják a 64-et. Ahogyan azóta láthatod is, hogy már el is kezdődött. -
.Szaki.
addikt
válasz
Lacilondon #3 üzenetére
Ööö...Másról sem szóltak az iPhone topicok, minthogy a 128-as tárhely gáz. Én pont azzal érveltem, hogy ebben a szegmensben a három konkurens a Pixel, S-Széria, iPhone SE-n kívüli széria, ebben pedig a belépő modelleknél mind 128GB az alaptárhely, a Pro vonalon pedig az iPhone kilóg alulról, hiszen ott a többiek már 256GB-ot adnak. Szóval a megfelelő mennyiségű fika megvolt ott is, ahogyan az Androidos konkurenseknél is.
Egyébként én úgy voltam vele, hogy a -1 kamera és a Dynamic Island helyett Notch alkalmazása nem lesz elég nagy különbség az SE4 és a 16 között. Ezek szerint igazam volt, az Alma is úgy gondolta, hogy kell még valami, ez az áldozat pedig a tárhely lett.
Szerintem céges flottatelefonnak ez továbbra is tökéletes alternatíva lesz azon berkeken belül, akik iOS rendszerű készüléket szeretnének adni a munkavállalóiknak.
-
scdlsc
senior tag
válasz
Fuxosbömis #7 üzenetére
Nem.
-
Fuxosbömis
tag
válasz
Az almásoknak minden rendben van....ha 32 gb volna, akkor azt bizonygatnák hogy az milyen sok és nekik annyi is elég.....
-
válasz
Mr President #4 üzenetére
64 gb rendben lenne 2025-ben? Neee
80 ezer ft-ért oké, de 500$ -ért...
-
ddaydome
senior tag
Hàt, hàzon belül egy új i15 sima jobb deal az almàsoknak.
Kb. 280e lesz akkor a 128 gb-s. I15 meg kb. 310-320e rendes boltban.
Tényleg nem vàgom,.hogy ezt akkor kinek fogjàk gyàrtani. -
Mr President
senior tag
Én meglepődnék ha nem 64 Gb tárral indítana. Ez egy belépő iPhone.
A17vA18 64Gb, 8 Gb ram, 60Hz, FaceID oled és 1 kamera. Applet ismerve így logikusHa sikerül 200nál megállni nagyon sokmindenkinek egy jó választás lehet. Gázabb hogy a Pro telójuk 128Gb-al indul. Itt szerintem rendben van a 64.
-
Lacilondon
csendes újonc
És akkor ilyenkor nem lehet megírni a szokásos f@szságokat, hogy "mégis, hogy képzeli ezt az Apple?", mert ki az a aki manapság 64GB-s telefont vesz? Nem kicsit elfogultak az Apple fanok. Nem konkrétan rád gondolok. Kíváncsi leszek fikázzák e ezt is majd annyian mint a Pixel vagy a Samu 128-as tárhelyét. Vagy ez alma és akkor szent és sérthetetlen.
-
sajo13
senior tag
Az SE egy butított verzió, senki se várjon Pro tulajondásokat, innen ered a neve is: SE, mint Silly Editon vagy Stupid Edition.
-
Kiváncsian várjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Olyan, mintha tíz évet visszamennénk az időben.
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen TV-t vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Trackball/hanyattegér topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Op3n Dott tablet mélyvíz
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Huawei Y6 2019 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Új fóliával, iPhone 14 Pro 128GB Space Black
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Xiaomi 12 Pro 256/12GB / szép állapotban / 12 hónap jótállssal
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest