Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• somitomi

tag

válasz Killberk #95 üzenetére

Koszi!

Sajnos meg sok van hatra...
    Nagyon jo az a link, amit LuKe irt, jobb is, ha nem mondom el, hogy mekkora szivas volt kivagni:) (Lombfuresz femlappal)
    A festes serult, eleg sorjas is lett, tehat a szintert le kell csiszolni elotte vagy utana a hazrol es ujrafesteni....amugy is ugy szep az uj festes, ha sima feluletre kerul es nem tul rucskosre....
    Ha mar eleve fekete az oldallapod, akkor macerasabb a dolog, a lezert nem ajanlom, mert megolvad a festes a nagy hotol....az abraziv szemcses vizsugaras vagas lehet a megoldas, de nem jartam utana, hogy mennyibe is kerul...(minden esetben celszeru a kivagasi mintat elore elkesziteni valamilyen vektorgrafikus formaban, mert ha nem teszed, akkor kb 4000Ft-ot szamolnak fel a szamitogepes elokeszitesert)
    A vilagitast egy sima Codegen kek hidegkatod fenycso oldja meg, amit par centire helyeztem el a plexi eletol.
    Amugy semmi kulonos a plexi, egyszeruen feher szinu (5mm vastag)...de ugy hallottam emlegetni, hogy ''tejplexi''.
    Tudom ajanlani az AOpen 700C-t, gyonyoru fekete nagytorony (nekem legalabbis tetszik), egyszeru, es jol lehet moddolni raadasul nem ajtos.
    Egy baj van vele, hogy draga, mondjuk 400W-os tappal aruljak ([L]http://www.sowah.hu[/L] 30.800+ÁFA, kisker ar).

Aktív témák