Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lenovo LOQ 15 gamer notebook: árverseny a középkategóriában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
"nekem a tul konnyu az gagyit jelent"
Ez általánosságban véve az értelmes egereknél pont fordítva van; minél nehezebb, annál sanszosabb, hogy ipari hulladékkal vagy elavult konstrukcióval van dolgod. Ettől még a nyers technika lehet jó benne.
"gyors mozgatas mellett se faraszto hosszu tavon"
Is, de az ízületeknek is jobb, főleg, ha sokat emeled/repozicionálod az eszközt. Meg sokkal fürgébbek az irányváltások, könnyebb a mozgás követése (tracking) és kevesebb energiabefektetés kell a használatához, kisebb a test tehetetlensége, az egész jóval reszponzívabb. A tömeg felfogható filterként a raw inputban; minél több, annál jobban akadályozza a szabad mozgatást.
"Azt nem a kezeddel tologatod"
Igen, de könnyűnek kell lennie, hogy versenyt nyerhessen, és abszolút űrtechnika. És bár könnyű, de a gagyit még hírből sem ismeri. Ezért analógia.
"egy hagyomanyos szemelyauto rendes mennyisegu (nehez) anyaggal, valoszinuleg jobb utkezesbiztonsagu mint egy F1 auto"
Biztos vagy te ebben? A "kasztnit" túlélő cellának (is) hívják.
És aszfalton A-ból B-be eljutni melyikkel gyorsabb?
Amúgy az ütközésbiztonság nem tudom, hogy került a képbe, de garantálom neked, hogy a könnyű egér ebből a szempontból is jobb a nehéznél. Mert nem fogom falhoz vágni, így ripityára sem törik majd.
-
stadii
csendes tag
válasz
Synthwave #13 üzenetére
En a magam szintjen jobban tudok iranyitani egy nagyobb sulyu egeret, ezt mar sok evvel ezelott megtapasztaltam, amikor a kezembe kerult egy konnyu (es szerintem olcso) eger. Meg igazabol a regi OEM egerekre emkeleztetnek a konnyu egerek. Ez persze egy szubjektiv erzes, nekem a tul konnyu az gagyit jelent. Egyebkent meg soha nem faradt meg el a kezem egertologas kozben, szoval ez se volt egy szempont soha. Igy a nehez eger pozitivuma (magas szinvonal szubjektiv erzese) ervenyesul, mig a konnyu eger pozitivuma (gyors mozgatas mellett se faraszto hosszu tavon? vagy igazabol nem is tudom) szamomra nem ervenyesul.
Egyebkent az F1 analogia nem teljesen mukodik
Azt nem a kezeddel tologatod, sot, egy hagyomanyos szemelyauto rendes mennyisegu (nehez) anyaggal, valoszinuleg jobb utkezesbiztonsagu mint egy F1 auto
-
"En szemely szerint mindig is kerultem a konnyu egereket, mindig "olcso"-nak tartottam oket."
Annak ellenére, hogy többe kerül a gyártásfejlesztésük, egyes darabok meg olyan anyagokból vannak, mint mondjuk magnézium vagy kovácsolt szénszálas kompozit.
A logikád mentén elindulva egy F-1 autó is filléres tétel. -
stadii
csendes tag
En szemely szerint mindig is kerultem a konnyu egereket, mindig "olcso"-nak tartottam oket. Egy Razer Basilisk V3 Pro vagy egy Logitech G502 X PLUS sulya nekem tokeletes, nem szeretnek ezeknel konnyebbet. Irodai felhasznalasra pedig az MX Master 3S-em sulya is teljesen rendben van, bar gaming-re az mar tenyleg nem minden esetben idealis (nem csak a sulya miatt).
-
-
copass
veterán
féltégla!
lamzu atlantis 55g forever! -
-
omfgk
veterán
válasz
Fitzgerald #3 üzenetére
Hmm...várjuk az Endgame XM2W-t.
Már várjuk másfél éve.
Több mint fél éve volt az utolsó update.Szóval a 2 év is meglesz.
-
Fitzgerald
veterán
Tehát az új Viper egy DeathAdder, ami elem nélkül sem túl könnyű, elemmel meg kifejezetten dögnehéz.
Hmm...várjuk az Endgame XM2W-t. -
Yodafon
senior tag
Alufoliaval
-
Dr. Akula
félisten
Az elem nélküli tömege máshol még elemmel is sok lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Ahogy azt megszokhattuk, a HyperSpeed szériás, RGB fényeket mellőző újdonság akkumulátor helyett ceruzaelemmel megy.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Robogó, kismotor
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VMware
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest