Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Igen, igazad lehet. És az is vastagon hozzájárulhat ehhez, hogy tavaly leszedték az összes részt a PS streamingből és az áruházakban sem lehet már hozzájuk jutni, legalábbis 1 és 4 közt. Szóval jönnek a rókabőrök szép summákért. Szerencsére PC-n kiválóan emulálhatók egytől egyig, a GC-s is és a 4 is, így én most ezzel fogok próbálkozni, az 5. részt meg megvettem már jó rég Steamen, azzal se lesz gond. Amúgy lelkes PS Now előfizető voltam, míg volt értelme.
-
Silenzio
addikt
A "Master Collection" név miatt azt hittem, ezek remasterek. Ezt most komolyan így adják ki, hogy a PS1-ről direktben átportolják a hardver nyekenyókasága miatt remegő textúrákat, ide-oda folyó/fosó karaktereket, amikor már a régi PC-s kiadásban is ki voltak ezek javítva?! Hol a zseniális Gamecube-os remake?! Ez így mindösszesen RETRO.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Parfüm topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Androidos tablet topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Otthoni PC Komplett Szett Akár játékra is! Monitorral, Billentyűzettel, Egérrel
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Gamer PC Ryzen 7 5800X, RX 6700XT 12GB
- ÚJ ! TAMRON 18-300 F/3.5-6.3 Di III-A VC VDX SONY-E APSC
- Evga Geforce 3080 10g XC3 - 6 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest