- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ott ha jól tudom az volt hogy volt bennük valami liszenszelt tartalom, zene vagy valami amit tovább nem akartak kifizetni, de ez is elég konamis move lenne mert ha megy ki a csingcsing az bad, ha jön be a csingcsing az good.
Egyébként elég jól láthatóan rájött a konami hogy ezek a játék ip-k amik náluk vannak még mindig tudnak pénzt csinálni, mert ugye újra el lesz adva a valaha megjelent összes metal gear, meg ami meglepő de pénzt is költenek rá hogy jöjjenek felújított és új silent hillek. -
Silenzio
addikt
Igen, igazad lehet. És az is vastagon hozzájárulhat ehhez, hogy tavaly leszedték az összes részt a PS streamingből és az áruházakban sem lehet már hozzájuk jutni, legalábbis 1 és 4 közt. Szóval jönnek a rókabőrök szép summákért. Szerencsére PC-n kiválóan emulálhatók egytől egyig, a GC-s is és a 4 is, így én most ezzel fogok próbálkozni, az 5. részt meg megvettem már jó rég Steamen, azzal se lesz gond. Amúgy lelkes PS Now előfizető voltam, míg volt értelme.
-
Szerintem itt az van hogy minimum munkával csináljanak pénzt. Ugye nem csináltak vele kb semmit, és ha veszik akkor már nyertek is rajta.
A másik meg hogy szerintem a Vol 1.en van a hangsúly, és ha beleraknak ilyen időszámítás előtti kojoma se emlékszik rá részeket is, akkor szerintem benne lesz a következőbe vagy az azutániba a gamecubeos is. -
Silenzio
addikt
A "Master Collection" név miatt azt hittem, ezek remasterek. Ezt most komolyan így adják ki, hogy a PS1-ről direktben átportolják a hardver nyekenyókasága miatt remegő textúrákat, ide-oda folyó/fosó karaktereket, amikor már a régi PC-s kiadásban is ki voltak ezek javítva?! Hol a zseniális Gamecube-os remake?! Ez így mindösszesen RETRO.
-
Montanaxy
aktív tag
Régen lehetett kapni millenium játékpakk nevű demogyűjteményes cdt. Ezen tetszett meg a mgs1 úgyhogy várom h végre végigvigyem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nők, nőügyek (18+)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest