- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SONY LCD és LED TV-k
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
+1. Én akkor vettem a switchet amikor ingázni kellett be melóhelyre és volt napi 2x45 percem "üresben" a vonaton, ezt az űrt remekül kitöltötte.
Azóta HO miatt ez megszűnt, ellenben este elalvás előtt amikor kidőltek a gyerekek akkor hibátlan levezetés. Plusz ha utazunk valahova akkor alap hogy jön velünk. Nem mindig jutok el odáig hogy be is kapcsoljam, de volt már hogy jól jött amikor párom és gyerekek is kidőltek délután aludni és hirtelen lett 3 szabad órám. -
zkispet8
csendes tag
Van egy nagy különbség a korábbi kézikonzolok és a Switch között. Mégpedig az, hogy a Switch előtti kézkonzolokra elsősorban belső exkluzív és alacsonyabb költségvetésű/Indie címek jelentek meg. A Switch volt az első amely olyan címekkel reklámozta magát mint a Skyrim vagy a 2016-os DOOM már a megjelenésekkor. Valamint az évek folyamán újabb címek követték, mint a DOOM Eternal és a Witche 3 stb. Persze lehet mondani, hogy ezeknek a játékoknak a grafikája elmarad a többi konzol verzióhoz képest, de amikor az ember egy vonaton ül vagy olyan helyen ahol azok nem elérhetők akkor bizony nem fog zavarni, hogy néz ki. És mivel ezek a játékok is jól fogytak Switch-en az indok lehetett a többi gyártónak, hogy benézzenek a kézikonzól piacra.
-
blountex
senior tag
A Switch indította el pontosan, mert abból rengeteg fogyott és ezt látva a többiek is követni akarták kisebb nagyobb próbálkozással (kinai csodák), de leginkább a Steam Deck-től és társai robbantottak nagyot, ekkor lett csak igazán széleskörű a választék és egyik gyártó se akar már lemaradni....
Ps Vita hagyjuk, gyakorlatilag megbukott, ahogy a PSP GO is.
A PSP és a 3DS sikeres lett, de ezek több mint 10+ éves kézi konzolok, és ekkor még a többiek gyártó sehol se volt, mert nem láttak benne piacot. -
hokuszla
senior tag
A két nagyról volt szó? Valóban a Nintendo és a Sony mellett senki nem rúg labdába.
10600k 16GB 1660s 5TB
-
Szemjuel
tag
én 3 hete vettem a kölyköknek egyet. Mi a tapasztalat? Nyers, árkád játék fíling, semmi csicsa, a játékok pusztán önmaguktól szórakoztatók. Felüdülés a mai világban. csak így tovább nintendo!
-
blountex
senior tag
válasz -=V3rthil=- #6 üzenetére
Fura, hogy ennyire be is vált szemben a Wii U-val.
Mindenesetre annak örülök, hogy a Switch beindította a kézi konzolok piacát, így rengeteg féle lett mára és a Sony sem akar lemaradni.
Bár engem pont nem érdekel én sokkal jobban szeretem a nagy képernyőt.
Ha meg utazok akkor film, sorozat vagy Heroes III esetleg Disciples II és társai. -
-=V3rthil=-
őstag
válasz ggbuffon1897 #2 üzenetére
Az előfizetői csomag tényleg sokkal kevésbé éri meg, mint pl PS-nél, de olcsóbb is, ha jól emlékszem. Viszont szerintem a switchet elsősorban nem online játékra használják az emberek (javítsatok ki, ha tévedek), akkor meg nem is létszükséglet az előfizetés. A Nintendo saját játékai továbbra is nagyon jók és exkluzívak switchen, aki ezt veszi, az nem a grafikára hajt. Nekem egy switch lite-om van és bár a steam deck mellett már egyáltalán nem használom, nagyon jó kis gépnek tartom, sokat játszottam rajta. Szóval ahogy előttem is írták, ez egy teljesen más megközelítés, mint amit a Sony és az MS csinálnak.
hey-ho-let's-go
-
K.B.K.
kezdő
Gyerekeim imádják. Én imádom, mert couch coopban is tudunk egy csomó aranyos játékkal játszani. Hovatovább amikor már mindenki elaludt itthon és jön a játékidőm simán van kedvem bohóckodni egy MArio vagy Zelda játékban vagy ezen kipróbálni valami Indie játékot. Véleményem szerint ennyi elég a sikerhez .
-
30z.Samu
félisten
Kár hasonlítani a két "nagyhoz" teljesen más szemlélettel csinálják.
Sic Parvis Magna
-
ggbuffon1897
őstag
Pedig az éves elofizetoi csomagjuk egy nagy rakás trágya. Főleg a 2 nagyhoz kepest, a játékarak horrorak, szofveresen meg minimum 5 de inkabb tobb a lemaradás.
2 eve vettem az asszonynak de nekunk oriasi csalodas handheld ide vagy oda.
-
30z.Samu
félisten
Szerintem meg is fogja fogni.
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok