Hirdetés
- Valami baja van a tápomnak
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelheart
senior tag
Az a baj, hogy mikor nagy énekesek voltak, akkor még javában-erősen komcsiizmus volt Mo.-on, ami korlátozta a külhonra kiéneklést. A külföldieknél most jött el ez az idő, a vasfüggöny után.
-
joey7
őstag
válasz
Steelheart
üzenetére
nem azért nem kedvelem,tőlem akár kisgazda is lehetne,akkor sem lenne szimpi.

-
BLiNk3r
senior tag
A mai adásról:
Caramel: megint tutijó volt, remélem ő lesz az év hangja, szerintem ő érdemli meg leginkább.
Palcsó Tomi: szintén jól nyomta, nekem ő is szimpatikus a visszafogott stílusával, és nincs elszállva magától.
Torres: már rég nem kéne bent lennie, jó ideje érezhető, hogy gyengébb hangügyileg, mint a többiek, Pál Tomi és Eszter előtt kellett volna kiesnie
Gabi: nagyon el van szállva magától, szerintem nem érdemelte meg a továbbjutást, az indokok a zsűri részéről mind idióták voltak (lsd. Bakáts, Pély)
Boogie: ha rajtam múlik, ő maradt volna bent, nekem szimpatikusabb, mint Gabi, és szerintem zeneileg is többet nyújt nála. -
tildy
nagyúr
válasz
woodpaul
üzenetére
Woodpaul:én hallgattam ákost egy időben, angolul, magyarul.
Valahogy ha angolul énekel, elveszika varázs, pedig értem akkro is a szöveget, de mégsme olyan szép.
Egyébként magyarul is be lehet futni, külföldön is, lásd a moldáv srácok, saját nyelvükön énekeltek, akkro ott volt a két ruszki csaj is, a TATU. -
joey7
őstag
válasz
Steelheart
üzenetére
nem Kokót akartál írni?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
woodpaul
őstag
válasz
Steelheart
üzenetére
Ákosnak vannak angolra ''átgyúrt'' lemezei, s mivel elég jó barátságban van az angollal, szerintem lenne esélye külföldön. Ha a finnek (HIM, Rasmus) meg tudják csinálni, ő miért nem?
Szerk (to brownus):
Azért a Neo-ról se feledkezzünk meg.
[Szerkesztve] -
Kinti
csendes tag
A mai esten ha megnezed az itt PH!n levok is a legtobben oket ''jeloltek'' elso ket helyre és nem hinnem,h.ok mind holgyek lennenek
Az meg adott,h.aki eddig eljutott az tud valamit...Nem volt konnyu dolguk azt el kell ismerni es nem kellene ennyire fikazni oket.Sztem oruljunk,h.van egy ilyen lehetoseguk az embereknek,h.a celjukat elerjek es nem Kozsot hallgatunk szombat estenkent,bar akkor kevesbe lenne vita
-
woodpaul
őstag
válasz
Steelheart
üzenetére
Ha jól belegondolok, talán egyetlen népszerű magyar zenészt tudok mondani a fiatalabb generációból, aki megállná a helyét külföldön: Ákos.
Szerk (to Joey):
A zene és a politika két külön dolog.
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
Igazad van a tinilányok ilyenkor buliznak, hisz hétköznap suli van... Az, hogy ki volt ma este a legjobb, szerintem túl szubjektív, az viszont, hogy kinek van mélyről fakadó tehetsége, talán nem!!! NINCS KÖZTÜK TOMIKA!!!
ui.: Bocsi de ebből a kislányos avatorból olyan könnyű asszociálni, pedig biztos nincs igazam!!! -
joey7
őstag
válasz
Steelheart
üzenetére
pedig itt a Karamell,az Eszter, a Gabi,stb. van választék.
-
BLiNk3r
senior tag
reggae fiúk-lányok, reggae.
A helyzet tisztázásaképpen...sokmindenkinek nem ment ugyanis
-
Steelheart
senior tag
Hát az sosem fog bekövetkezni. Egyszerűen azért, mert magyarul énekelnek. Ha külföldiül meg, akkor magyar akcentussal. Ha magyar zenész világhírű lett, akkor azt általában nem magyarul tette... és azt is a nagy zenés korszakban

Bár egy kis hírnév tényleg nem ártana az országnak -
Lortech
addikt
Nyújtsa fel a kezét aki ittas!

Viccet félretéve ez a téma tényleg szubjektív ahogyan azt megmondta előttem béke nobel-díjra jelölt kollégám, nem a másik véleményét kéne folyton fikázni.
Meg szvsz azt is kerülni kéne, hogy sűrű FELKIÁLTÁSOKKAL vagy éppen megvastagított betűkkel adjunk még nagyobb hangsúlyt véleményünknek, mert az a frankó, aki mást gondol az meg hülye.
[Szerkesztve] -
joey7
őstag
ma láttam a Bridget Jones 2.-t, hét nem voltam elragadtatva tőle.

-
ByB
addikt
válasz
Steelheart
üzenetére
Klasszikus retroember vagy!!! Ezzel nincs semmi gond, de néha nem ártana elmenned moziba: Üvegtigris, Argo... S most példálózhatnék zenével is, de nem teszem!
Az autógyártást és focit tényleg nem kellene eröltetni!!! -
Kinti
csendes tag
Ez nem azon mulik,h.ki szavaz ki nem.Egyertelmuen Tomi es Caramel volt ma a legjobb!!!!!!!Az meg egyaltalan nem biztos,h.a te szavazatod szamit egyaltalan,h.annyi a szavazat,m.amennyit ott mondanak.
Jahm mezei szavazo kistehen tanczenekar rulez....
A legtobb tinilany meg nem hinnem,h.vegig a tv elott ul szombat este....
Akinek meg annyi penuze van es megnyugszik azaltal,h.szavazott egyet az tegye. -
joey7
őstag
válasz
Steelheart
üzenetére
remélem nem lesz igazad.ilyen kis országban is lám mennyi nagy tehetség akad,végre vki világsztárt faraghatna már belőlük.
-
Sianis
addikt
Nah én búcsúzom, addig amíg nincs jövöheti műsor, akkor igazán tudok értékelni, mert jön az én világom.
Amúgy Görög Zita is elszólta magát a BUNDÁval kapcsolatban, mert azt mondta Gabinak, hogy jövőhéten megmutathatod, hogy mit tudsz? Hmmmm....szavazás lezárás előtt biztos továbbjutó? Hajjjjajjj.... -
Steelheart
senior tag
Hmm... nem is tudom, hogy keveredtem ide, de ha már véletlenül megnyomam ezt az Új hsz gombot, idenyökögök valamit, amiért nagyon fogtok engemet utálni...
NINCS MANAPSÁG ÚJ ÉS EGYBEN JÓ MAGYAR ÉNEKES
Ugye, hol vannak már azok az idők, mikor a magyarok még filmet is tudtak rendeset csinálni? Mikor azok az idők elmúltak, jött az a korszak, mikor a magyarok még rendes zenét is tudtak. És ma mit tudnak? Színvonalas híradót? Annál kicsit több is kéne. Eh...
Persze azért értékelem a Megasztárosok erőfeszítéseit, de néhány év múlva már rájuk sem fog senki sem emlékezni.
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
Csak az ő személyes szimpátiájuk mögött ott áll egy olyan agyi kapacitás is, amivel közülünk kevesen rendelkeznek és ez nem más, mint a zene magasfokú ismerete!!! (Jó Settenkedőnek nem, de ő a fogalmazáskultúrája miatt kell!!!)
Mezei szavazó:
- Szavazok, mert el tudom képzelni, ahogy Tomika kényeztet az ágyban...
- Nem szavazok, mert nincs pénz a kártyámon... -
tildy
nagyúr
Bővebben: link
véleményt várok
Tőled, erre. -
Sianis
addikt
válasz
dannnnn
üzenetére
Nem tud ugyanolyan lenni bocs, de a tehetsége előtt meg kell hajolni.
Nézd meg Gabi kifogásokat keresett, hogy azt énekelhesse amit tud, amúgy meg swinges Csillagdalnál, majdnem megfulladt, legalábbis elég érdekes hangok jöttek ki a torkán, és refrán közben hol volt a hangja? -
woodpaul
őstag
válasz
dannnnn
üzenetére
Tomi Marley-je szerintem sem volt valami jó, kicsit meg is lepődtem a zsűri értékelésén. Torres meg elég f*s, monoton, idegesítő dalt választott szvsz.
Szerk (to Joey):
Torres volt már nagyon jó is (pl. After Dark); a raggae számválasztás nem volt túl szerencsés.
[Szerkesztve] -
dat
senior tag
sztem ez az egész megasztár annyira szubjektív, hogy teljesen felesleges vitázni róla. Ez van. Én egyikőjüket sem ejtettem volna ki (Esztert meg a Pál Tomit még bevenném melléjük). Pont..
-
tildy
nagyúr
Én emg nem.Mert ugyanúgy személyes szimpátia alapján dönt, miközben nekik kizárólag szakmai alapon szabadna.
''bár Britney az egyik kedvencem,de simán lemossa a pályáról akárcsak Xtinát.''
Hát hova tetted te a füled?
Egyket sem csipázom, de Christina olyan hangterjedelmet ki tud énekelni, olyan hajlításokkal, hogy én csak lesek.
Bár igaz neki sem tetszika hangszíne, de ugyanahhoz van tehetsége , mint Gabinak:képzett hang.
[Szerkesztve] -
kíváncsi
őstag
különben régen valaki mondta, hogy nem az év hangja adta el a legtöbb lemezt. Remélem a papírforma megint bejön

Mi a bajod joey7 a kvékkel?
-
Mania
senior tag
Pénz beszél......jó magyar szokás szerint
-
Sianis
addikt
Hát igen arca az van, hogy sztár legyen, csak mikor szorul a hurok, eltűnik a fene nagy ROCK belőle! Tartom az állítást, várom mit mutat, megnézzük neki mi a rock. Világsztár?
Na ne röhögtess, nincs igény újabb Britney-re, vagy Christinára. A tini sztárok kora lejárt, nem kell az egylemezes, egy számos ember (lsd a testvére, sehol nincs).
Jah és a gyomra is nő a csajnak.... -
ByB
addikt
-
Mania
senior tag
Mo-n mindig igy müködik a sztárcsinálás ,ezért nem vagyunk sehol a zenei világban.Ez van....változtatni már nem tudunk rajta,de kiváncsi leszek a végére.
-
Kinti
csendes tag
Akkor Caramel:Király volt!
Palcsó:Szintén!Jahm es tenyleg sokat fejlodott a srac!!!!!!!!
Gabi:Nem volt a legjobb(De nehogy ő nyerje meg!!!Ha valaki meghallgatja nagyon hasonlo hangfekvese van,m.a Veranak.sztem....)
Boogie:Nekem nem tetszett,de megertem,h.vannak akiknek ez nagyon bejott.Azt hiszem igazuk van azoknak akik azt mondjak,h.o megallja a helyet
Dani:Ma sztem ő volt a legrosszabb.Majd lesz meg ez jobb is.
Amugy nem kell aggodni,m.nem az a lenyeg,h.kire ''szavaznak'' a legtobben,m.vegul akiket szeret a kozonseg azt felkapjak és nem biztos,h.ő nyerte meg.(Lasd elozo szeria) -
tildy
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
- ahol beszélt kb erről. De arra már nem emlékszem, mit is mondott... 
Az meg adott,h.aki eddig eljutott az tud valamit...Nem volt konnyu dolguk azt el kell ismerni es nem kellene ennyire fikazni oket.Sztem oruljunk,h.van egy ilyen lehetoseguk az embereknek,h.a celjukat elerjek es nem Kozsot hallgatunk szombat estenkent,bar akkor kevesbe lenne vita

na ne má!