- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gigabyte alaplap topik
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
lesaux
veterán
Köszi, srácok, megoldódott a probléma. Vettem egy ECS K7S5A-t.
A kondikkal amúgy nem szórakoztam volna, mert nem értek hozzá. Ha a kondi az a henger alakú bizbasz, akkor nincs felpüffedve egyik sem. :P -
lesaux
veterán
És olyankor mi a teendő?
Egyébként szerinted a BIOS lesz a ludas? Mert változó tüneteket produkál. Lehet a BIOS miatt az is, hogy kikapcsolás után is égve marad a Num Lock, és a monitor nem kerül vissza stand-by módba? Meg hogy néha elindul, néha nem?
Légyszi, segítsetek, mert most úgy áll, hogy holnap mennénk alaplapot venni. -
lesaux
veterán
Helló, Mindenki!
Megint problémám van sajnos, és megint a tesó gépe.
Azt mondta, amikor bekapcsolta a gépet, felbőgtek a ventik meg az IDE-eszközök, de a monitor fekete maradt. Máskor meg lefagyott, mielőtt bebootolt volna. 10-15 próbálkozásból egyszer indult el, de akkor is cefet lassú volt. Áthoztam a gépet, és szétszedtem.
Kipróbáltam másik VGA-kártyával (PCI-os), meg másik memóriamodullal. Kisütöttem a BIOS-t, akkor elindult, beírtam a helyes értékeket a BIOS Setupba, Save and exit, OK, erre újraindul, ahogy kell, de többé nem éled föl.
Egyébként azt is megfigyeltem, hogy amikor bekapcsolom, és nincs kép a monitoron, előfordul, hogy nem lehet kikapcsolni a gépet, ki kell húzni a hátuljából a madzagot. Máskor meg sikerül kikapcsolni, viszont a Num Lock ég továbbra is, és a monitor sem ugrik vissza stand-by módba.
Az alaplap lesz a bűnös?
Még annyit, hogy előző este is ment a gép, nem piszkálták, nem volt húzva.
ABIT SA6, Cel733
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest