- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen egeret válasszak?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
lesaux
veterán
Helló, Mindenki!
Megint problémám van sajnos, és megint a tesó gépe.
Azt mondta, amikor bekapcsolta a gépet, felbőgtek a ventik meg az IDE-eszközök, de a monitor fekete maradt. Máskor meg lefagyott, mielőtt bebootolt volna. 10-15 próbálkozásból egyszer indult el, de akkor is cefet lassú volt. Áthoztam a gépet, és szétszedtem.
Kipróbáltam másik VGA-kártyával (PCI-os), meg másik memóriamodullal. Kisütöttem a BIOS-t, akkor elindult, beírtam a helyes értékeket a BIOS Setupba, Save and exit, OK, erre újraindul, ahogy kell, de többé nem éled föl.
Egyébként azt is megfigyeltem, hogy amikor bekapcsolom, és nincs kép a monitoron, előfordul, hogy nem lehet kikapcsolni a gépet, ki kell húzni a hátuljából a madzagot. Máskor meg sikerül kikapcsolni, viszont a Num Lock ég továbbra is, és a monitor sem ugrik vissza stand-by módba.
Az alaplap lesz a bűnös?
Még annyit, hogy előző este is ment a gép, nem piszkálták, nem volt húzva.
ABIT SA6, Cel733
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Exkluzív órák
- Metal topik
- További aktív témák...
- MSI B650 Tomahawk Wifi
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest