Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Fene tudja, én tavaly 2600x-ről váltottam 5600-ra, de nem éreztem azt az óriási előrelépést. Biztos gyorsabb amugy, de korábban sem volt azért gondom, inkább én is amiatt váltottam, hogy időtállóbb lesz, meg gyorsul valamennyit. Főleg Dota 2-vel játszom, az még eléggé cpu limites is, ott volt különbség, 10-20-al jobb fps a dropoknál, asszem az átlag fps is kb ennyivel jobb. Szerintem platformon belül azért óriási csodára nem lehet számitani, kicsit mindig szkeptikusan álltam az upgradekhez. Gondolom az 5800X3D lehetne nagyobb ugrás, de akkor én már inkább platformcsere, mint AM4-be még pénzt tolni. Egyébként 4K-ban játszom szóval nyilván azért befigyel némi gpu limit is, de az mindig is ott lesz magasabb felbontásokon, már WQHD-ban is.
Ha apróról jó áron tudsz cserélni, akkor talán megéri, újonnan nem feltétlen, tekintve, hogy eléggé lement már a 2000-es Ryzenek ára, sokat kell hozzátenni. Ha mindenképp upgrade, akkor én X3D cuccra hajtanék a helyedben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest