Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Milyen videókártyát?
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - Milyen SSD-t vegyek?
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Sinesol
veterán
válasz

Dragon3000

üzenetére
						Igen, van ott is valamennyi javulás, de még egy 4090 mellett sem túl számottevő, aszem 10% különbség körül van, gyengébb kártyákkal meg lehet még az is elolvad, ha nem veszünk vissza a részletességből. Miközuben árban azért elég nagy a különbség a sima procik előnyére. Persze, ha valaki az elérhető legjobbat akarja, akkor nem számít a pénz, a jó ár/érték arány általában nem a legjobb teljesitménnyel párosul.
 - 

Sinesol
veterán
Fene tudja, én tavaly 2600x-ről váltottam 5600-ra, de nem éreztem azt az óriási előrelépést. Biztos gyorsabb amugy, de korábban sem volt azért gondom, inkább én is amiatt váltottam, hogy időtállóbb lesz, meg gyorsul valamennyit. Főleg Dota 2-vel játszom, az még eléggé cpu limites is, ott volt különbség, 10-20-al jobb fps a dropoknál, asszem az átlag fps is kb ennyivel jobb. Szerintem platformon belül azért óriási csodára nem lehet számitani, kicsit mindig szkeptikusan álltam az upgradekhez. Gondolom az 5800X3D lehetne nagyobb ugrás, de akkor én már inkább platformcsere, mint AM4-be még pénzt tolni. Egyébként 4K-ban játszom szóval nyilván azért befigyel némi gpu limit is, de az mindig is ott lesz magasabb felbontásokon, már WQHD-ban is.
Ha apróról jó áron tudsz cserélni, akkor talán megéri, újonnan nem feltétlen, tekintve, hogy eléggé lement már a 2000-es Ryzenek ára, sokat kell hozzátenni. Ha mindenképp upgrade, akkor én X3D cuccra hajtanék a helyedben.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - iPhone topik
 - Path of Exile (ARPG)
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Háztartási gépek
 - További aktív témák...

- i7-10700
 - BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
 - AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
 - 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
 - BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel

- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
 - BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
 - HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M
 - HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
 - ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest