Új hozzászólás Aktív témák
-
-
myckey
veterán
válasz
Luck Dragon #9 üzenetére
az elbeszélése olyan stílusú?
-
-
myckey
veterán
válasz
Luck Dragon #7 üzenetére
Na de ott van valamilyen műsor? Mármint aminek a minősége hozza az itt felsoroltakat.
Mert én nem a játékokról szóltam, hanem a TV sorozatokról a játékok kapcsán.A hasonlatoknál is, jobban tetszenek a tévés programok, mint a játékok.
Persze ettől még semmi gond a Scarlettel, meg hogy neked az a favorit game.(stílus)
-
-
myckey
veterán
Mondjuk nekem a Castlevania és az Arcane a favorit, a viszonyítási alap, ha játékadaptációról van szó. ( ami kortárs művészet )
-
-
myckey
veterán
ennyire rendben votl az első évad?
Azt tudom, hogy a játékoknak van egy remek hangulata, jó zenével ...még ha a grafika kopottas is, vagy bánthatja egyes embereknek a szemét. -
Jöhet-jöhet!
Nagyon minőségi volt az első evad, szépen bemutatta a story-t és a karaktereket is, jó érzékkel nyúlt a rendező a kivágandó részekhez.
Ha rosszabb nem lesz már akkor is egy kiemelkedő adaptáció lehet. -
markknight
veterán
Reméljük nem lesz megint szünet covid miatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kés topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest