Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
Nem biztos h. a gyorstöltő ki is adja azt a 3 ampert 5 volt-on, ha a kábel másik végén lógó eszköz nem kéri "szépen". Azaz nem beszéli a Power Delivery szabvány nyelvét.
Addig csak a maximum 1-1,5amperig engedélyezett, az USB szabvány szerint a kimeneti áramerősség. Máskülönben a töltő azt gondolja, h. nem szabad többet kiadnia, mert valami régi legacy eszköz lett rákötve, és azt károsíthatja a nagyobb teljesítmény.Ezért tróger a raspberry, nem hajlandóak az USB Power delivery szabvány szerint menni. Inkább bedrótozzák az 5V-5A párost. Valamint nem támogatják a 9V-12V-18V-20V semelyikét, ahol nem kellene azt a böszmesok 5A-t használni.
-
Nekem pont ezek a gondok szűntek meg az pi5 el.
- Nem bővíthető - ezt nem értem (ha a ramra gondolsz akkor igaz, de annak nincs is értelme egy cél hw nél)
- MicroSD meghal - nálam a pi4 ben sem halt meg a 2 év alatt és ua azt használom az 5 be.
- USB - SATA átalakító kábel nekem évente kihullott
(nemtom nem használtam.)
- USB-n keresztül a HDD másolás sebessége nem túl acélos
Most már jó.
- USB-n keresztül másolás leterheli a gépet
Mint írtam már jó.
- Ha nem gyári a tápegység, akkor nem elég az áram, amit lead
gyárival használtam és most is azzal használom
- Szintén ha nem gyári a tápegység, akkor az adatkábel nem visz át elég áramot
Nincs ilyen bajom mert gyári.
- A sok kiegészítő (ház, hűtés, MicroSD, töltő, kábel) elvisz egy rakás pénzt
gyári ventivel használom 2500 ft. a többi cuccot át mentettem pi4 ből.
3ghz en és a max fogyasztás 7-8w amit a te esetedben el nem tudok képzelni mikor egy intel 6500t 35w tdp-s és az csa a cpu, nálam meg az egész hóbelevanc 7-8 watt tényleges fogyasztás.Szaros routerem is 11w eszik
-
dabadab
titán
az eddig kiadott 27 wattos opció nemhogy a szóban forgó számítógéphez optimális, hanem minden máshoz, hiszen a piac egyik legjobb ilyen jellegű fejlesztésének számít.
Ezt a mondatot érti valaki? Mármint ha túllépünk azon, hogy kerékbe töri a magyar nyelvet, de mégis mi a fene lehet olyan nagyszerű egy 27 wattos type C töltőben?...
-
Sokáig Raspberry Pi fan voltam (7 évig kb.), azonban az 5-ös verzió megjelenésével rájöttem, hogy minimális több fogyasztással, kevesebb pénzért nagyobb teljesítményt kapok. 6500T alapú miniPC-t vettem 30k-ért.
Ráadásul nincsenek az alábbi gondjaim sem:
- Nem bővíthető
- MicroSD meghal
- USB - SATA átalakító kábel nekem évente kihullott
- USB-n keresztül a HDD másolás sebessége nem túl acélos
- USB-n keresztül másolás leterheli a gépet
- Ha nem gyári a tápegység, akkor nem elég az áram, amit lead
- Szintén ha nem gyári a tápegység, akkor az adatkábel nem visz át elég áramot
- A sok kiegészítő (ház, hűtés, MicroSD, töltő, kábel) elvisz egy rakás pénztAz árát viszont tartja, szóval jó áron el tudtam adni
-
barii86
tag
Nekem a 27 wattos is tobbszorosen elegnek tunik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az eddigi 27 wattos verziót egy 45 wattos követi, bár ez a Raspberry Pi 4 és 5 működésén nem változtat.
- Kerékpársportok
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Házimozi belépő szinten
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest