Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multikiller
tag
Anno én is váltottam pár levelet a szervizzel nem javíttatás témában. Hát....
Nem mondanám, hogy IQ bajnokok ülnek ott. Full egyértelmű kérdésre visszaírt, hogy mi a kérdés? Nekem nem tűntek túl segítőkésznek.
Ár/érték arányban nagyon jók a medionok. Minőség és szerviz terén gyanús, hogy katasztrófa.
Inkább vettem egy Lenovot az árából, az legalább nem gyullad fel és minőségi gép jó szervizháttérrel!
-
msch
csendes tag
Nem az a gond, hogy jól megy-e a játék rajta vagy sem, hanem, hogy a hűtés nincs megfelelően megtervezve, és a ragasztások ki tudja meddig bírják, aztán jönnek az ilyen olyan érintkezési hibák, a szervizzel meg még senkinek nem volt tapasztalata.
Sok az ismeretlen tényező.
Noti hűtővel sem lehet rajta segíteni egy fokot sem.
Az akksi probléma ismerős számomra is a p6812-nél borzasztó állapotban vettem meg, mintha használt lett volna. Rögtön 29%-os elhasználódást mutatott+85 fokig melegedett.
A p7624-nél már jobb a helyzet, az akksi most speciel nálam tökély, de a melegedés továbbra sem megoldott, 78 fok nem meggyőző a jövőre nézve, és én inkább eddig szimulátorokkal játszottam, úgy néz ki pl a F1 2011-et nem nagyon bírja (75-77 fok 2 percen belül), Dirt 3 meg 70-71 fok (hasonlóan 2-3 perc múltán).
Rezeg a léc...
Pedig nagyon sajnálnám a gépet, ha vissza kéne vinni, egyszerűen élmény rajta gépelni, szinte minden rendben van. Csak hát a megbízhatóság nálam alap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Trollok komolyan
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PH! Szakszervezet
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 PLus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Pro 11" (2022) 128 GB + Apple Pencil!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő