- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-ICE-
csendes tag
válasz
salieri. #153 üzenetére
Nem tudom nekem azt mondta a srác ,hogy egyébként cserélné de mivel nincs mire ezért adja a lóvét ha akarom.Tervezési hiba pl a melegedés ami valóban idegesítő a zsanérok is szarul vannak szerkesztve korábban itt is írták,hogy lötyög akkor ha bezárja az ember meg szerintem eleve elég gyengének tűnnek hosszú távon lehet velük gond.Nincs HDD működés jelző rajta.Engem is zavart a bal oldalra pozicionált touchpad.Ezeken kívül amúgy semmi bajom nem volt vele és ha ár érték teljesítmény arányba nézem akkor simán jobb mint a drágább gépek.Persze ha nem nézem ezt a hibát.Mondjuk azt nem lehet tudni,hogy mennyi a hibás darab tehát itt a megbízhatóság az kérdéses.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest