- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
manchester85 #196 üzenetére
Saját képernyőn mire gondolsz? Kijelzőre? Vagy LCD-képernyőre? Mert kijelzős létezik pár fajta,de nem létszükséglet a működéshez(OSD-ről több mindent elérhetsz),képernyősről,amilyen a hordozható DVD-knek van, nem tudok,attól mondjuk létezhet.Hordozható BD-játszók közt kellene körbenézned,amelyeken van USB.Pl.ez.
-
törölt tag
válasz
MikaVejneGI #197 üzenetére
A.C. Ryan. mert többfajta formátumot támogat a hyunay-al szemben,pl H.264 helyett x.264-est is.
Különbség az A.C ryan tipusok közt: 73200=731000+Wi-fi és 73500=73200+1TB winchester. -
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok
2 médialejátszó között hezitálok
Hyundai HMB-R600K
vagy
A.C. Ryan PlayOn! HD ACR-PV73200
viszont itt van olyan is hogy PV73100 és PV73500 ezek a számok ill. típusok miben különböznek egymástól?előre is köszönöm a válaszokat.
-
manchester85
veterán
Sziasztok!
Nem igazán vagyok jártas a témában, viszont lenne két fontos kérdésem. Szeretnék meglepni valakit egy hordozható médialejátszóval, aminek saját képernyője is van. Gondolom erre egy hordozható dvd lejátszó lenne a legjobb választás. Van esetleg olyan, amiben nincs optikai meghajtó, és egy az egyben usb-n keresztül viszi a filmeket? (ISO fájl, avi, divx, esetleg mkv) Ha van benne, de USB-n is viszi, az is jó. Ilyeneknek utána néztem már, de nem tudom, mi lenne a legjobb választás.
Illetve ezek minden külső adattárolóval kompatibilisek? Pl. egy WD passportra gondoltam. Akinek szánnám, annak fontos lenne, hogy a létező legkönnyebben elérje a filmeket, én pedig ráraknék mindent, amit kell.
Tudnátok javasolni valami jó kis gépet? Nem kell, hogy sokat tudjon, csak vigye a felsorolt szabványokat (ha mkv-t nem visz, az belefér
) ISO-t is USB-ről, és a háttértárolóval is együtt működjön.
Előre is köszi!
-
Begi
senior tag
Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni.
Szerintetek LG BX580 vagy Sony S470?
Jól tudom hogy a sony nem tud NTFS-t kezelni?
(Amúgy a 3D nem lényeg)
Előre is köszi.
-
törölt tag
Megoldható. A mellékelt kompozit kábel és egy scart-rca adapter/átalakitó közbeiktatásával.
A házimozi mellé vegyél optikai kábelt és azzal tudod az Eminentet és az LG-t összekötni(LG-n az Optical in-be doghatod).Hangrendszert mondjuk én inkább olyat néznék ki a helyedben hogy később ha LCD vagy plazmatévét veszel,annak hangját is belekötheted,mivel elég sokan panaszkodnak a lapostévék beépitett hangszóróinak hangzására.(Ez természetesen csak tanács,nem beleduma). -
f_david
tag
Sziasztok, lehet buta kérdés lesz, de laikus vagyok a témakörben. Kinéztem az Eminent EM7075 lejátszót otthonra, és minden igényemet kielégíti. A kérdésem az, hogy megoldható, hogy egyelőre a tv szólaltassa meg a hangokat, majd később esetleg egy egyszerűbb hangrendszert tegyek mögé? pl ( http://www.arukereso.hu/hazimozi-rendszer-c3165/lg/ht503ph-p24980541/velemenyek.html ) Meg tudom oldani ezeket az EM7075 mediabox közbeiktatásával is majd?
-
Sziasztok!
Van egy LG DVX162 típusú DVD lejátszom. Mostanában néha gondol egyet, és magától bekapcsol... Ezt vajon miért csinálja, nincs valami ötletetek?
-
focibarat
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy akinek van Alcor hd 1500-as set top box-a, annak vannak-e problémái az usb-n történő videólejátszással?
Én tavaly a vb-re vettem ezt a ketyerét, de még nem tudtam frissíteni, mert a leírás szerint lehetetlen (ami papírt kaptam mellé, az alapján én nem tudom).
Az mkv fájlok nagy részét nálam nem játssza, míg az avi-knál egy idő után teljesen elcsúszik a felirat a valóstól.
Köszönöm, ha válaszol rá vki.
Üdvözlet -
Motyi
senior tag
válasz
redhunter #184 üzenetére
Az 1.10 a legújabb, érdemes arra frissíteni, pár napja tettem fel és érezhetően gyorsabb lett a kütyü, pl. a filmek közötti böngészéskor(habár idáig sem volt csiga).A letöltéseknél a global-ra kattintva nekem is hibát dobott, de a kínai szerverről simán leszedte, próbáld meg onnan, ugyan azt kapod.
Ja és frissítés után megmaradnak a beállításaid is, szóval csak nyugodtan. -
redhunter
senior tag
Tud valaki segiteni hogy miért nem tudok o play minit frissiteni.Letöltöttem az Asus honlapról afrissitést , ki bontottam majd a kapott img fájlt ki másoltam pendrivera és azt irja ki hogy nem találhato frissités. Egyébként a fájl kezelöjében sem látszik semmi.
-
ZolikaE46
senior tag
-
ZolikaE46
senior tag
egy iggggazi férfi vagy!
biztos sóók barátod is van. Kűndjéé mán fényképet, de valami feszítőset. Ha lehet a fotellel együtt! Küld a hiba jelentést szokás szerint. Ezentúl ha nem harakszól okoskának hívlak. Jaj helyesírási hibát vétettem nem is tudom már mennyit, de te biztos tudod:.?! öröm bódottá. Egy valamit ossssssz mán meg velünk lécccccci, milyen érzés amikor hibát tálász és ilyen frappánsan megtudod fogalmazni.
-
fokukac
nagyúr
válasz
ZolikaE46 #168 üzenetére
Kedves barátom, szerintem a hiba nem az én készülékemben van, Te nem tudsz helyesen írni, sőt, ahogy nézem, fogalmazni, és értelmes kérdést feltenni sem nagyon.... Elkövettél egymás után két hozzászólást, a kettő együtt összesen kb. 60 szó, de ez nem akadályozott meg abban, hogy elrejts a három sorban 16 db helyesírási hibát, köztük olyanokat, amik alázzák ezt a nyelvet, és annak használóit. Persze, tudom, hogy ez manapság trendi, mert a mai fiatalok többsége úgy nőtt fel, hogy könyvet maximum a polcon látott, de engem mégis iszonyatosan zavar.
Amúgy, én a helyedben elgondolkodnék azon is, hogy vajon miért nem érkezett két nap alatt egyetlen válasz sem erre az értelmes kérdésre? -
ZolikaE46
senior tag
Gondolkodtam egy A.C.Ryan minibe talán, de inkább várom a véleményeteket mi lenne jó.
-
ZolikaE46
senior tag
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy mit ajánlotok 50.000Ft-t amibe kell lennie egy médialejátszónak és egy 2tb winchinek. Válaszotokat várom köszönöm. Lehet egybe a médialejátszóval a winchi és lehet külső is mind1... jó lenne ha lenne benne lan és ha egy pen drive-t is rádugok lejátszaná filmeket.
-
tlala
addikt
Más masináknál is olvasom (pl. van egy Alcor 1500-asom is, annál is így van), hogy csak USB stickről lehet firmet frissíteni, vinyóról nem.
Mindenesetre a frissítés pontos menete:
- a kicsomagolt image fájlt tartalmazó USB sticket bedugni a kikapcsolt masinába,
- a kis gombot benyomni és benyomva tartani,
- hálózati adaptert rádugni, gombot nyomva tartani amíg beindul.A legújabb firmben már egyszerűbb, egy külön menüpont van a frissítésre.
-
fokukac
nagyúr
köszi!
itt azt írja, hogy lehet external font-ot belerakni, úgy biztos megoldható a dolog!olyan dolgokat tud a kütyü, amit más ebben az árkategóriában nem (pl. USB-s DVD-meghajtóról lejátszás), és látszik, hogy folyamatosan fejlesztik! És még olcsó is.
tetszik nekem ez a kütyü. ugyan a plazmám még mindig nem érkezett meg, de lehet, hogy ma besétálok az edigitalba, és veszek egy ilyet...
-
tlala
addikt
Illetve itt a még frissebb változások infója - de az előzőt is érdemes átnézni.
-
tlala
addikt
Igen, ha a feliratot "fekete" színre állítod, akkor van az a körvonalas.
Még csak egy feliratos filmet néztem csak meg, - azt is fehér betűkkel, mert az tetszett legjobban.
Egyfelöl még új a TV-m, így bejáratós módban van, nem nagy kontraszttal - másfelől meg eszembe sem jutott megnézni, bocsi!Az új firm-ben ismét több új dolog jelent meg: KATT.
-
tlala
addikt
válasz
redhunter #152 üzenetére
Fogalmam sincs - nem használok házimozit, és nem is érdekel, így nem is értek hozzá.
Nekem tökéletesen elég a hang a minőségi hifi rendszeremen keresztül.
Idáig minden filmnek volt hangja...Ezek vannak a hang setup-ban:
HDMI kimenet:
- RAW
- LPCM DUAL CH
- LPCM MULTI CHSPDIF kimenet:
- RAW
- LPCM DUAL CH -
tlala
addikt
Ami még kimaradt, hátha érdekel valakit:
Youtube kliens (működik)
Picasa
Flicker
Weather
RSS reader (a legújabb firmmel már hozzáadhatóak új oldalak is)És a mi még fontos: kikapcsolás után áramtalanítja az USB bemeneteket is, vinyó és stick egyaránt leállt a készülék standby módjában is.
-
tlala
addikt
Nos, akkor ahogy ígértem, infók a Hyundai L110-es lejátszó képességeiről, saját kézből.
Képminőség, lejátszás:
Nekem idáig mindent vitt, szép képet produkált az 50 collos plazmámon.
Hozzá kell tennem, hogy extrém tömörítésű .mkv-m nincs, sem olyan, amiben több hangsáv van. Max 10 MB tömörítésű mkv-val illletve .m2ts-sel tudtam kipróbálni.Feliratkezelés:
Tökéletes a feliratkezelés, minden magyar karakter rendben van, felirat.eng.srt és felirat.hun.srt együttes megléte esetén az angolt tölti be, a Subtitle gombbal lehet váltogatni, illetve ki/be kapcsolni.
Lejátszás közben a négyirányú gomb jobbra-balra része a felirat méretét, a fel-le gombok a pozicióját változtatja fokozatmentesen, széles határok között. 6 feliratszín választható.
Az mkv-ban lévő több felirat között hibátlanul átváltott.Zoom:
A képre vonatkozóan többféle zoom van, plussz független vízszintes-függőleges képnyújtás lehetősége.
Hálózati működése rendben van (WIFI-vel nem próbáltam csak kábellel.) A Next gombokkal teljes lapdobás eszközölhető a képernyőn kilistázott filmes könyvtárban, tehát nem csak egyenként lehet scrollozni.Távirányító:
Jó a távirányítója, gombjai jó nyomásúak, fluoreszkál sötétben.
Van Goto gomb, amivel adott időre lehet ugrani.Egyéb:
Menüje gyors, a készülék kb. 10-15 mp alatt üzemkész, ha kapcsolós elosztóval müködtetjük, automatikusan elindul.
A menüjében van USB ODD Auto KI/BE, ebből következtetek, hogy külső optikai lejátszót tud kezelni (nekem olyan nincs).
Samba server, FTP server és Bitorent szerver van benne - utóbbit még nem sikerült működésre fognom.
Egy elég vastag, minőséginek tűnő HDMI kábelt adnak a lejátszóhoz. Jól jön, hogy 2 USB csatlakozó is van a hátán. Kijelzője nincs, csak egy kék LED (nem vakító), ami kikapcsolva halvány piros lesz.
Bár ez szubjektív, életben nagyon pici, és szebb, mint a netes képeken, teljesen jól néz ki a Pana plazma mellett.Ami nem tetszik:
Mivel nincs benne venti, így hangtalan, de eléggé melegszik, bár nem vészesen. Ezért praktikus a hozzá adott kis talp, amiben élére állítható. De sajnos ez a talp "1 számmal nagyobb", így bénán félrebillen benne, ezt valamivel ki kell bélelni, beszorítani.Szerintem 21e Ft-os árával nagyon jó ár/érték arányt képvisel.
-
veroi
csendes tag
válasz
daniel2121 #147 üzenetére
Kösz a választ és a tanácsot!
Az a baj ,hogy nem dobnám még ki a crt tévét.
Ezek szerint Neked mindkettő van?Én azért néztem ki a készüléket,mert lehet vele felvenni műsort a tévéből.
Meg a filmeket raknám fel . És ahogy néztem ehhez média player-hez tároló is van .Videón vettem eddig,de be dobta az unalmast.
Szoktam felvenni filmeket vagy más műsorokat.Szerinted?
-
veroi
csendes tag
válasz
daniel2121 #147 üzenetére
Kösz a választ és a tanácsot!
Az a baj ,hogy nem dobnám még ki a crt tévét.
Ezek szerint Neked mindkettő van?Én azért néztem ki a készüléket,mert lehet vele felvenni műsort a tévéből.
Meg a filmeket raknám fel . És ahogy néztem ehhez média player-hez tároló is van .Videón vettem eddig,de be dobta az unalmast.
Szoktam felvenni filmeket vagy más műsorokat.Szerinted?
-
fokukac
nagyúr
sziasztok!
NEtgear 550-es lejátszót látott már valaki élőben?
-
HellGreg
őstag
SZia!
úgy tudom, hiába veszek usb-s optikai meghajtót, a médialejátszó nem kezeli.
Pillanatnyilag ezen a kombón gondolkodom:http://www.edigital.hu/DVD_lejatszo/Panasonic_DVD-S58EP-K_DVD-lejatszo_fekete-p54550.html
plusz
ez kb 42k-ból meglenne, optikai kimenet mindkettőn van, sőt az elsőn koaxiális is tehát mindkettőre egyszerre rá tudom kötni a hangrendszert.
Vagy a másik lehetőség az említett médialejátszó mellé egy ilyen:ez így 57k lenne, viszont így minden megvan egyben, sőt állítólag ez a c5300-as bd még az ntfs-re formázott meghajtókat is kezeli, ami ebben az árkategóriában, ha jól tudom, egyedüli.
Kösz mindenesetre a tippeket.
-
veroi
csendes tag
Sziasztok!
Kérném a tapasztaltak hozzászólását!
Kinézem egy Emtec típusú média lejátszót.
EMTEC Movie Cube K800 DVB-T multimédia felvevő-lejátszó - 1 TB
Nem nagyon értek hozzá!
Amit olvastam Flv fájlt nem olvassa.wifi sincs benne
Otthon crt tévém van.nem is tervezek mást venni.
Szóval szerintetek érdemes befektetnem,vagy nem.
Várom válaszotokat
-
tlala
addikt
válasz
HellGreg #140 üzenetére
Harmadik!
Szerintem a legolcsóbb megoldás, ha veszel egy huszonezres médialejátszót aminek van pl. koax digitális hangkimenete is (legtöbbnek van), és hozzá pl. egy 10e Ft-os USB-s DVD lejátszót, pl. egy ilyet.
De létezik USB-s BR olvasó is, 27e Ft-ért.
Így mindkét eszközt egyetlen menürendszeren keresztül, a médialejátszó távkapcsolójával tudnád kezelni.
Most kaptam egy Hyundai L110-est, még tesztelgetem, idáig nagyon tetszik, hamarosan beírom a tapasztalataimat. Ezen pl. van koax kimenet, ami a te hangfalrendszeredhez is kell.
USB-s DVD-m nincs, nem tudom kipróbálni, de a Hyundai menüjében van egy olyan menüpont, hogy "USB ODD Autostart KI/BE" - tehát elvileg fel van készítve rá, hogy kezelje. -
HellGreg
őstag
Valaki adjon már tanácsot, mit csináljak. Van egy LG 32Le5300 tv-m, meg egy Logitech z-5500 hangrendszerem. Szeretnék olyan lejátszót hozzá, ami mindent elvisz és nem kerül annyiba mint a DUNE HD max. mivel úgy látom, ezt egy kütyüvel nem lehet kivitelezni, így többféle kombináció lehetséges. Sok eredeti dvd-m van, amit a medialejátszók nem visznek ugye. az asztali dvd-lejátszók semmilyen kategóriája nem viszi az mkv fileokat.
tehát ezek maradnak:asztali bd-lejátszó, ami ntfs-re formázott külső vinyóról kezel mindent, plusz ugye a lemezeket.
vagy:
egy medialejátszó, pl. wd live + egy asztali jobb minőségű dvd-lejátszó.
A kettő közül talán az utóbbi olcsóbban jön ki. Ki mit használ, mit javasol? A htpc-t hagyjuk, az nem igazán érdekel.
köszönöm előre is. -
HellGreg
őstag
SZiasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy létezik-e médialejátszó, amely képes külső optikai meghajtót kezelni, és mondjuk műsoros eredeti dvd-t megnyitni róla.Ha van, melyik az?
köszi. -
tlala
addikt
Szerintem akkor ismét fogalmazzunk pontosabban.
Véleményem szerint abban az árkategóriában, amelyre a kérdező utalt - vagyis "20-25e Ft" nem meghatározó az alkalmazott chip, mert szerintem (és a tesztek szerint is) nincs lényegi különbség az összes fenti árkategóriás készülékben alkamazott Realtek chip (1073-as), ill. a WD TV-ben vagy épp az Eminent 7075-ben alkalmazott régebbi Sigma chipek képe között.
Az persze igaz, hogy egy Sigma 8643-as chippel szerelt Popcorn vagy Dune képén már látni a különbséget - csak éppen ezek két-háromszor annyiba kerülnek, mint amire a kérdés vonatkozott.
Szerintem ebben a "20-25e Ft-os" árkategóriában jóval lényegesebb a kialakítás, pl. én elképzelhetetlennek tartanék a TV-m mellett egy Eminent 7075-öst, aminek kizárólag elöl van 1 db USB csatlakozója, és állandóan előre áll belőle az USB kábel, amin a HDD lóg...
De ugyanígy ódzkodnék egy másik 25e Ft-os masinától, amelyről azt írják, hogy a ventije hamar visítani kezd...
De mindezek teljesen egyéni ízlés kategória, van akit inkább a jobb csatlakozók, a csendes üzem, vagy a többféle custom firmware nyújtotta lehetőség hoz lázba - van akit a lakkfekete doboz.Szóval csak arra akartam utalni, hogy szerintem ebben az árkategóriában nem meghatározó az, hogy "Realtek vagy Sigma".
-
redhunter
senior tag
igen és azt is el lehet mondani hogy ezek között egy sincs vagy talán az ac ryan ami kifogástalanul tudja a hd hangokat , értem ezalatt hogy nem lekeveri sztereora hanem tovább engedi az erösitö felé.Ja a sky digital venice tudjya ezeket de az 30000ft afölött pedig már a popcorn és a dune van, de az már más kategoria
-
tlala
addikt
Szerintem ebben az ársávban a legnagyobb a választék, és nincs is lényegi különbség a lejátszók között képminőségben, illetve egyéb paramétereik is hasonlóak - az ördög itt is a részletekben rejlik, ami a valóságban a NEKED FONTOS részleteket jelenti.
Inkább azt kell eldöntened, hogy SZÁMODRA mi fontos, mi nem.Szerintem egy jó menet:
1. Írd össze, hogy neked mi fontos, illetve ezeket állítsd fontossági sorrendbe.
2. Nézd át a választékot, olvasgasd el a különböző lejátszók paramétereit, hogy nagy hibát ne kövess el. Pl. nem játszik le mkv-t (ritka már), nem tudja a neked szükséges hangkezelést, stb.
Ellenőrizd le a neked szükséges kimenetek/bemenetek meglétét.
A fentiek alapján már végezhetsz egy alapszelekciót.
Pl. itt tudod pl. átnézni az aktuális kínálatot, árakat: KATT3. Ahonnan további érdemi infókat tudsz összeszedni, azok a felhasználói fórumok, pl. ITT
Olvasgass az egyes kiszemelt lejátszók fórumaiban, döntsd el, hogy mi elfogadhatatlan hátrány neked, és mi az a kompromisszum, ami számodra még belefér (döcögős menü, csak elöl van USB csati, nincs Youtube, legyen-e HDD-vel bővíthető mindenképp vagy ne, zajos venti/venti nélküli, feliratkezelés/méretezhetőség, távirányító "eltalált" jellege, HD hangsávok kezelése, vannak-e buherált felhasználói firmware-k hozzá, stb. - ezeket is állítsd számodra fontos sorrendbe, illetve finomítsd a meglévő listád).
4. Ha csak lehet, menj be valami olyan helyre, ahol ki is tudod próbálni, bele tudsz nézegetni a menüjébe, kézbe tudod venni a távirányítóját, stb.
5. Ha további kérdéseid vannak, az ADOTT LEJÁTSZÓ fórumában kérdezz rá a valódi felhasználók között, így a legnagyobb az esélyed érdemi, használható infókhoz jutni a döntéshez.
-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
média lejátszó vásárlás előtt állok.
Az összeg amit rászánnék kb 20-25 e Ft.Amit kinéztem asus oplay hdp-R3.Ha esetleg van valakinek vagy ért hozzá megköszönném a véleményét vagy valami más alternativát ha javasolnátok! -
tlala
addikt
válasz
énvagyokAdam #125 üzenetére
A Popcorn A-210-esen van s-video kimenet.
KATT -
-
Zoli_2010
tag
Helló,
én is hasonló okból gondolkodom médialejátszó beszerzésén.
A SamsungTV beépített lejátszója ellég jó, de csak a külső, azonos nevű (és csak 1db) feliratfájlt kezeli, igaz, azt magyar ékezetes betűkkel, állítható méretben és elcsúsztatható időzítéssel. (DTS/AC3 megy ki optikain az erősítőre, ez alap...
)
Nem kezeli viszont az ISO-kat, DVD / Blu-ray menüket... Blu-ray .m2ts-t lejátsza, ha .ts-re átnevezem, de amikor nem egy nagy fájlban van a film, hanem 20-30 kicsiből áll össze, akkor már nagyon macerás összevágni...Én ezt nézegetem: NeoTV550
Sajnos magyarul alig van róla info, de eddig csak jókat olvastam róla. Állítólag minőségben, szolgáltatásban, támogatásban Dune kategória, jelentősen kedvezőbb áron.A belső lejátszóhoz képest a kényelmes kezelés, +mindent lejátszik+, és mások tapasztalatai alapján a kép és hangminőség is a külső médiplayer mellett szól.
(a 3D-t nem tudom, de nem is érdekel...)
Ja, azt mondják, a Dune tényleg annyival jobb. Bár az utóbbi hetekben már olvastam róluk negatívumot is (~moduláris felépítés? -- így még drágább -- USB-s pendrive kell a memóriabővítéshez...)
-
Gergőke88
addikt
válasz
A wd tv live-hoz van egy átalakító, és akkor rca kimeneted van.
[link] -
redhunter
senior tag
válasz
Gyakorlatilag mindegy melyiket választod mertaz mkv -t mindegyik vinni fogja de scart meg s video szerintem egyiken sincs, ilyen szempontból nagyon meg kell nézni hogy melyiket tudod a tv vel összehozni.Max valami átalakítóval kell megoldani.
-
énvagyokAdam
tag
Üdvözlet!
Olyanban kérnék egy kis segítséget, hogy tudtok-e olyan médiajátszóról ami:
- elboldogul .mkv-vel.
- feliratkezelés nem fontos, de a többsávos hangokat kezelje
- hálózatról és usb-ről is tudjon játszani (optika nem fontos)
Mivel a TV-m CRT semmiféle modern digitális bemenetem nincsen. Ezért:
- RGB-SCART kimenettel rendelkező lejátszó kellene (rosszabb esetben s-video, ha azt tudja 16:9 módban). Kompozit kimenet felejtős.
- És mivel az erősítőmön nincs digitális bemenet, a hangot keverje le hallgatható minőségű analóg sztereóra.Kb ennyi. Eddig egy asztali PC-t használtam erre célszerszámnak és ha létezik a célra megfelelő lejátszó akkor nem vennék ismét gépet.
Valaki valami tipp?
(a vegyek új tv-t nem számít tippnek)
-
bbtamas
csendes tag
Sziasztok!
Mivel a samsung tv-m média lejátszója nem teljesíti azt a szintet amit elvárnék, vennék valami jó gépet. Teljesen laikus vagyok a témában kérlek segítsetek a választásban.
Házimozizásra kellene 7.1 erősítő mellé, samu 3D tv-hez.
Dune gépeket nézegettem, de nem tudom hogy annyival jobbak amennyivel drágábbak?
Várhatok előrelépést hang és képminőségben a tv-be épített lejátszóhoz képest.
Főleg MKV-t néznék rajta,kezeli a belső feliratokat rendesen?/ Ez miatt untam meg a beépített lejátszót./
Várható esetleg újabb típus megjelenése mostanában,főleg a HDMI 1.4 csatlakozók miatt érdekelne.Illetve le lehet játszani 3D filmeket 3D megjelenítéssel ? -
redhunter
senior tag
-
DemonDani
addikt
hello! mi a legolcsóbb jó fajta médiaplayer? ebay is játszik, csak jó jó féle legyen valamelyest azért
szóval amivel kapcsolatban van is valami tapasztalat, nem gond ha HD képes de AVI is elég ha cserébe tényleg baromi olcsó
-
discrate
aktív tag
Médialejátszó vásárlását tervezem 30e alatt, de inkább 25. Egyszerű felhasználás, lehetőleg mindent full hd anyagot vigyen (.mkv, BR rip), feliratokat jól kezelje, praktikus kezelés, firmware támogatás (design, menu kinézet, távirányító nem olyan fontos)
Kérdés, hogy az alábbiak közül melyiket ajánlja, akinek van tapasztalata ezekkel (akár többel is)?
ASUS O!Play HDP-R1 Full HD HDMI
Eminent 7075
Asus HD-Media Player O'Play MiniA problémám az, hogy hiába nézek tesztoldalt, ott úgysem emelik ki a negatívumokat, hiszen általában kölcsön kapják, nem fogják lehúzni a terméket. Mindegyiket inkább dícsérik, de sztem nem teljesen objektív a kép.
Külső hdd is kellene hozzá, 3.5 vagy 2.5? Csak a mobilitásban van különbség? Mert tárhely/ár arányban az előbbi nyer. 5400 vagy 7200 ford?
Köszi. -
ChipKng
aktív tag
Sziasztok!
Ti hol vennetek Dune HD Smart D1-et?
Hasznaltan is erdekelne ha valaki meg akarna szabadulni tole.Chip...
-
daniel2121
őstag
válasz
daniel2121 #117 üzenetére
már mint eladó
-
Wucky
senior tag
Sziasztok!
Olyan médialejátszót vagy blue-ray lejátszót keresnék ami lemezről is tud olvasni divx xvid dvd,vinyóról is tudja ezeket valamint full hd-t. Kezelje a feliratokat. Kéne még bele olyan hogy a hangot wifin tudja küldeni a hangfalra. Plusz hangfal rendszer. Előre is köszi! -
R1per2
tag
Bizonyos mkv-et nem játszott le a media server, szenvedtem is miattuk, mert át kellett alakítanom őket. Ilyen probléma szgépen könnyedén orvosolható más lejátszókkal, kodecel, stb. az interneten minden frissítés rendelkezésre áll. Lejátszó progit is olyat használsz, amilyet akarsz, a legfejlettebbet, ami bármit tud, beállíthatod kedvedre.
Nincs töltési idő, távirányítós tekerés, oda klikkelek a videóban, ahova szeretném.
Flash videókat is könnyedén elindítom azonnal, ez ps3-on egy kínszenvedés, hogy joy-al begépeld, megkeresd a címet a browserével.Én pl. starcraft2 VOD-okat nézek youtuberól a plazmán HD-ben a fotelből. Ezt ps-en csak úgy tudtam megtenni, hogy előtte letöltöttem youtube downloaderrel, és akkor sem játszott le sokat.
-
sniphoe
aktív tag
Szerintetek?
WD TV Live vagy Asus O!Play HDP-R1?
A doksikat átnyálaztam, leginkább olyan válaszára várok, akinek volt már a keze alatt mindkettő. -
Dorian
félisten
Havernak ajánlottam a Dune BD Prime 3.0-at. Jó választás, vagy van valami betegsége, amiről nem tudok? 100-ért van más optikai meghajtós alternatíva?
Aktív témák
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest