Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Zoli_2010

tag

válasz bbtamas #124 üzenetére

Helló,
    én is hasonló okból gondolkodom médialejátszó beszerzésén.
    A SamsungTV beépített lejátszója ellég jó :K , de csak a külső, azonos nevű (és csak 1db) feliratfájlt kezeli, igaz, azt magyar ékezetes betűkkel, állítható méretben és elcsúsztatható időzítéssel. (DTS/AC3 megy ki optikain az erősítőre, ez alap... :C )
    Nem kezeli viszont az ISO-kat, DVD / Blu-ray menüket... Blu-ray .m2ts-t lejátsza, ha .ts-re átnevezem, de amikor nem egy nagy fájlban van a film, hanem 20-30 kicsiből áll össze, akkor már nagyon macerás összevágni...
    :(

Én ezt nézegetem: NeoTV550
    Sajnos magyarul alig van róla info, de eddig csak jókat olvastam róla. Állítólag minőségben, szolgáltatásban, támogatásban Dune kategória, jelentősen kedvezőbb áron.

A belső lejátszóhoz képest a kényelmes kezelés, +mindent lejátszik+, és mások tapasztalatai alapján a kép és hangminőség is a külső médiplayer mellett szól.
    (a 3D-t nem tudom, de nem is érdekel...)
    Ja, azt mondják, a Dune tényleg annyival jobb. Bár az utóbbi hetekben már olvastam róluk negatívumot is (~moduláris felépítés? -- így még drágább -- USB-s pendrive kell a memóriabővítéshez... :F )

Aktív témák