Hirdetés
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dib0079
csendes tag
Nekem is ZX300 van és tökéletesen működik. Nem azzal van szerintem a baj, hanem a szivattyúd teljesítményével. Nekem inverteres szivattyúm van (https://www.aquagem.com/hu/inverpro-aquagem-most-silent-inverter-pool-pumps-for-wholesale.html), amivel a fordulatszám szabályozás révén tökéletesen lehet szimulálni a problémádat. Kicsi a vízáramod! Előtte az INTEX gyári szivattyúját használtam, aminek a doksijában 8m3/órát írnak, de szerintem a fele sem igaz! Most, hogy van kakaó (akár 25 m3/óra) tele szoktam tömködni a ZX300 tartályát szűrő golyókkal és elképesztő, hogy mit szed ki a vízből. Írtam a kálváriámról korábban erről. Amivel felszereled a gégecsövét a medence befolyó részére, azon a szürke adapteren van egy fehér gomb, először én sem vettem észre. Aztán a doksijában megtaláltam, hogy azt benyomva vagy sem lehet állítani, hogy mekkora vízáramú szivattyúra van kötve. Egy próbát megér, nekem majdnem a víz szintjéig felmászik a falon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Elektromos autók - motorok
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest