Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• dib0079

csendes tag

válasz FőDudu #5194 üzenetére

Nekem is ZX300 van és tökéletesen működik. Nem azzal van szerintem a baj, hanem a szivattyúd teljesítményével. Nekem inverteres szivattyúm van (https://www.aquagem.com/hu/inverpro-aquagem-most-silent-inverter-pool-pumps-for-wholesale.html), amivel a fordulatszám szabályozás révén tökéletesen lehet szimulálni a problémádat. Kicsi a vízáramod! Előtte az INTEX gyári szivattyúját használtam, aminek a doksijában 8m3/órát írnak, de szerintem a fele sem igaz! Most, hogy van kakaó (akár 25 m3/óra) tele szoktam tömködni a ZX300 tartályát szűrő golyókkal és elképesztő, hogy mit szed ki a vízből. Írtam a kálváriámról korábban erről. Amivel felszereled a gégecsövét a medence befolyó részére, azon a szürke adapteren van egy fehér gomb, először én sem vettem észre. Aztán a doksijában megtaláltam, hogy azt benyomva vagy sem lehet állítani, hogy mekkora vízáramú szivattyúra van kötve. Egy próbát megér, nekem majdnem a víz szintjéig felmászik a falon.

Új hozzászólás Aktív témák