- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcol7
senior tag
válasz
bugizozi #5006 üzenetére
leuriteskor/visszamosaskor/obliteskor a drain feliratnal letekered a dugot, es ott nyomja ki a vizet.
lehet hozza szerezni plusz csovet, ha elkell vezetni.en a maradekot az aljarol a szomszedtol elkert szennyvizszivattyuval szivom le, ami olyan, mint egy buvarszivattyu, csak megall a talpan, es alulrol sziv. raszoktam hajtogatni egy szunyoghalot, hogy az esetleges homokot/tormeleket ne szivja be. de iden ez mar nem kell, mert van egy szuper steinbach basic 2.0 robotporszivom, amivel kitakaritom majd elotte.
szerk: j.bravo kollega altal emlitett also leengedo nyilas tuti van neked is, nekem van, ugyanez a medence van nalam, csak nagyobb meretben. es vanhozza slagcsatlakozo idom. de ott sem fogja nullara kiengedni, a legvegen -nalam legalabbis- mindig kell a belerakott membranos szivattyu, hogy kiuruljon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Nintendo Switch 2
- Léghűtés topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Motoros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged