Új hozzászólás Aktív témák
-
xy.zsolt
őstag
téves
-
moven
tag
Sziasztok!
Azt szeretnem kerdezni hogy az alabbi billyentyuzet fajtakbol mi a kulonbség?
ASUS ROG STRIX SCOPE RX
ASUS ROG Strix Scope NXTehat az RX illetve az NX megjelenes milyen kulonbseget takar?
Koszonom szepen a segitseget!
-
BobbyOne
újonc
Sziasztok.
Mechanikus billentyűzet vásárlás előtt állok, és segítségre lenne szükségem.
Kinéztem két típust, ami nagyon bejön, de vannak aggályaim.
- Keychron Q3 QMK Custom Mechanical Keyboard [ansi] [iso]
- Keychron K8 Pro QMK/VIA Wireless Mechanical Keyboard [link]Fejlesztéssel foglalkozom, és fontos, hogy ne legyen macerás elérni a speciális karaktereket, valamint ne legyen pokol, ha magyar nyelven kell dokumentációt írnom.
A főbb aggályok:
- linux és windows kompatibilis
- ha az iso kiosztást választom, akkor fel tudom -e szerelni magyar billentyűkkel, és ha igen, akkor az után rendelt billentyűk miatt mennyit veszít a varázsából, minőségéből?
- ha az ansi kiosztást választom, az í-betűn kívül szintén magyarosítható -e a billentyűzet?
- honnan érdemes megrendelni a billentyűzetet, és a billentyűsapkákat?Nem volt még mechanikus billentyűzetem, és elég drága ahhoz, hogy ész nélkül megrendeljem. Ha valakinek van tapasztalata evvel kapcsolatban nagyon örülnék a segítségnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest