Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
sikerült, visszahoztam az életbe!!!
Bootoltam egy W98 telepítő CD-ről, majd elindítottam a scandisket. FAT hiba volt és médialeíró hiba. Javította, sok-sok-sok filet nem tudott javítani, ezek szerinte átnevezve ott vannak a gyökérkönyvtárban.
Joh, Windows XP bebootol, majd egy lemezellenőrzést eszközöltem, újraindítottam, jó sokáis gyűrte a meghajtót...
Ismét indul a WinXP, csomó file [több ezer] elveszett a vinyórol, mentések [amit a W98-as scandisk csinált] sehol [rejtett file-ok megjelenítése opció be van állítva!].
Minden, ami megmaradt, áthúztam a SATA vinyóra [olyan 1,3 GB], de azt jelzi, hogy a vinyó tele van, ám egy rohadt állomány nincs rajta...
nem csinálok egyelőre semmit a vinyóval, hátha adtok vmi tanácsot, hogy hogyan lehetne mégis visszaállítani azokat az elveszett állományokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest