Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az első hardvertalálka az idei évben
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
Kicsit komolytalan ez a topic. Tényleg vannak teljesen hibás sorozatok, viszont egy egész márkát lehúzni azért, mert elszállt a cucc...nos az hülyeség.
Nekem az egyik gépemben lassan 4. éve egy Seagate csücsül, nix problem, király. A másikban 2 és fél éve egy Quantum, nix problem, király. Nemrég vettem egy 40 gigás, 7200-as Maxtort, nix problem, király.
Haverom fél éve nyözget egy ugyanilyen Maxtort, és semmi baja.
Viszont a Quantum elszállt neki. Persze ő is azonnal szídta a céget így meg úgy, aztán pár óra múlva kiderült, hogy a táp vágta haza, ugyanis a PSU is egy ''füstbe ment terv'' lett.
És az ilyen topic csak ijesztgeti a kezdőket. Mert ahogy olvasgattam a hozzászólásokat, bizony az összes márka rendesen le lett húzva, vagyis egy tanácstalan vásárló nem is mer vinyót venni, inkább vesz egy DVD+RW-t, és azt használja. :DD
Aktív témák
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus PN50-E1 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/240GB/WIN11 PRO/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest