Hirdetés
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtmod
senior tag
köszi mégegyszer a tippet. müködik.
mindíg van új a Nap alatt!
ez olyan egyszerűnek tűnt , hogy nem igazán hittem benne, mikor kipróbáltam, de bejött. azt szeretném még megkérdezni, hogy szerinted mi okozhatta ezt? lehet még ebben a vinyóban bízni még ezek után? kb. másfél hétig ment így , ezalatt 3-4-szer lefagyott miatta a rendszer, gondolom amikor elvesztette a kapcsolatot, és próbálta helyreállítani. (állt minden, és végig világított a vinyó led) -
xtmod
senior tag
az érdekes az, hogy a powermax is mindent rendben talál, sőt minden más progi is, csak lassú. volt egy jó kis progi régen , a maxboost, de azt meg nem fejlesztik ,vagy mi, mert letöltöttem, aztán, kírta, hogy nem támogatja a dual procis és ht-s rendszereket. lekellett volna tiltanom a ht-t a teleptéshez.

-
xtmod
senior tag
szevasztok!
van egy 4 éves maxtor vinyóm. egy ideje a windovs, pio módra állítja, és lassan is megy. (3,7mb/s) az érdekes az , hogy minden más progi azt írja, hogy az aktív átviteli mód udma 5, a bios is. már mindent megtettem vele amit lehet. mielőtt kivágom szeretnék még kipróbálni egy fw. frissítést, de nem találok sehol. a vinyó típusa: 6L040J2, a jelenlegi fw. :A93.0500. ha valaki tud egy oldalt, ahol újabb van, vagy akár ugyanez, legyen már olyan jó, írja ide.
én eddig semmit nem találtam. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Horgász topik
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- WD Blue SN570 1TB M.2 NVMe SSD - Garancia: 2028.04.17 ALZA - 100/99%
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- Western Digital WD Blue 3.5 4TB 5400rpm 64MB SATA3 (WD40EZRZ) 100/100
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
mindíg van új a Nap alatt!
én eddig semmit nem találtam.