Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri2000
csendes tag
Sziasztok!
Légyszi aki tud minél előbb segítsen!!!
Sürgősen kellene a témában leírt winchesterhez driver, mert ugye a WinXP Pro SP1-gyel nem ismer fel belőle 127 GB-nál többet.
Utánanéztem a Maxtor honlapon, ahol a 'big_drive_enabler' programot ajánlják a probléma megoldására, csakhogy ez nem működik a mostani oprendszeremen (az előbb írtam, hogy milyen). Elvileg támogatja a program a WinXP SP1-gyel felvértezett gépeket. Akkor mi a baj???
2.>>> 2. lépésként azt ajánlják a maxtor honlapon, hogy töltsem le az Intel Application Acceleratort, csakhogy ez meg nem támogatja az alaplapi chipsetemet (i865PE). Van olyan ami támogatja?
Nagy gondban vagyok, nem is az én gépem, lehetőleg még ma kezdeni kéne valamit a problémával.
Kérlek segítsetek!!!
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest