Hirdetés

Aktív témák

• guest

veterán

baszki, azért kíváncsi lennék mit mondanál, ha mondjuk, esetleg, netán, véletlenül matáv részvényes lennél. nagy a gyanúm, hogy nem tiltakoznál a 150Ft megszüntetése ellen.
    másik dolog, hogy az egész unióban és környékén alig van olyan telekommunikációs cég, amelynek az internetes ága nyereséges lenne.

a upc-nél a chello 11k bruttó, 40 körül jönnek le a dolgok és 15g a korlát havonta. hát bazzeg EZ NEM DRÁGA!!!
    a matáv SEM drága, a hángörien fizuk vannak eszméletlenül elcseszve. de nézd meg a környező országok dolgozóinak bérezését és az internetes tarifákat.
    én most fogom visszamondani a netet, mert fölöslegesen nem fogok a upc-nek fizetni; mert most úgy alakult a helyzet, hogy pillanatnyilag nem engedhetem meg magamnak.
    ez egy luxuscikk még itt (SAJNOS!!!) ha nincs rá pénzem, nem veszem meg. ennyi. de erről kurvára nem a matáv tehet!
    tessék inkább szidni a kormányt. mert az a hibás. ja, és ha nem vetted volna észre, folyamatosan bővülnek az adsl körzetek és városok. bocs má' bazz', hogy nem tudják egyszerre kiépíteni az egész országban! először úgyis a fővárosban és frekventáltabb helyeken lesz, ez van. előbb-utóbb a legutolsó istállóban is lesz adsl is, meg minden lófasz-cintányér csak várd meg. ez baromi nagy beruházás, iszonyatos mennyiségű pénz, plusz mégegyszer ennyi a reklámra. mert ugyebár propaganda is kell, különben szegény felhasználó majd csak fél év múlva értesül róla, a 4. szomszédból, hogy jééé, már lehetne adsl-em.
    de azzal, hogy halára anyázod a matávot, meg mindig van valami problémád nem sok mindent fogsz megoldani. tessék egy picit csendesebben és türelmesebben. hidd el, lesz majd nálad t1-is.
    nézz már a dolgok mögé is, könyörgöm, annyira ciki már állandóan a matávot fikázni.

én nem vagyok sem matáv dolgozó, sem részvényes, a matávhoz csak annyi közöm van, hogy vezetékes hívásaimat azon keresztül bonyolítom.

bocs a zavargásért,
    Robi

Aktív témák