Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Köszönöm a visszajelzést! Semmi extra unatkozom itthon, és szeretek videókat gyártani, de a sima gyári megoldások, hogy valaki játszik és felteszi yt-ra engem már nem elégít ki, meg már unom is kicsit a trilógiát ebben a formájában, annyiszor végig játszottam (kivéve az 1. részt
), egyébként ez egy végtelenül egyszerű megoldás ez, és eredetileg tuningolni szerettem volna a ME3 grafikáját, valamivel, csak ezért csináltam ezt. De nem veszem annyira komolyan, lehet egy hét múlva le is törlöm az egészet
A videók leírásai mindig ki voltak töltve, de pár hete átírtam az egészet technikai okokból, és azóta nem bajlódok azzal, hogy minden infót beleírjak. Szar egyébként yt csatornát üzemeltetni (van egy ennél komolyabb csatim 400 feliratkozóval) állandóan csesztetik a feltöltőket, most is ott tartunk, hogy letörlik az egész csatornát, mert sok a 3. féltől származó zene a videókban, de ez nem ennek a fórumnak a témája 
Amit pedig írtál a 2. és 3. részről, abban maximálisan egyetértek veled!
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- PlayStation 5
- Viccrovat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), egyébként ez egy végtelenül egyszerű megoldás ez, és eredetileg tuningolni szerettem volna a ME3 grafikáját, valamivel, csak ezért csináltam ezt. De nem veszem annyira komolyan, lehet egy hét múlva le is törlöm az egészet
A videók leírásai mindig ki voltak töltve, de pár hete átírtam az egészet technikai okokból, és azóta nem bajlódok azzal, hogy minden infót beleírjak. Szar egyébként yt csatornát üzemeltetni (van egy ennél komolyabb