- Plazma TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Intel találgatós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Köszönöm a visszajelzést! Semmi extra unatkozom itthon, és szeretek videókat gyártani, de a sima gyári megoldások, hogy valaki játszik és felteszi yt-ra engem már nem elégít ki, meg már unom is kicsit a trilógiát ebben a formájában, annyiszor végig játszottam (kivéve az 1. részt
), egyébként ez egy végtelenül egyszerű megoldás ez, és eredetileg tuningolni szerettem volna a ME3 grafikáját, valamivel, csak ezért csináltam ezt. De nem veszem annyira komolyan, lehet egy hét múlva le is törlöm az egészet
A videók leírásai mindig ki voltak töltve, de pár hete átírtam az egészet technikai okokból, és azóta nem bajlódok azzal, hogy minden infót beleírjak. Szar egyébként yt csatornát üzemeltetni (van egy ennél komolyabb csatim 400 feliratkozóval) állandóan csesztetik a feltöltőket, most is ott tartunk, hogy letörlik az egész csatornát, mert sok a 3. féltől származó zene a videókban, de ez nem ennek a fórumnak a témája 
Amit pedig írtál a 2. és 3. részről, abban maximálisan egyetértek veled!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OpenWRT topic
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Diablo IV
- Plazma TV topic
- Nagyrobogósok baráti topikja
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- A KINCS ! Új HP EliteBook 860 G10 Profi Fémházas Laptop -50% 16" i7-1355U 32/1TB FHD+ IPS MATT
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Apple Watch Ultra 2 - Black - Akku:100% - Jótállás: 2028.05.29-ig
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- 27% - LG UltraGear 27GS75Q-B Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / G-Sync / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), egyébként ez egy végtelenül egyszerű megoldás ez, és eredetileg tuningolni szerettem volna a ME3 grafikáját, valamivel, csak ezért csináltam ezt. De nem veszem annyira komolyan, lehet egy hét múlva le is törlöm az egészet
A videók leírásai mindig ki voltak töltve, de pár hete átírtam az egészet technikai okokból, és azóta nem bajlódok azzal, hogy minden infót beleírjak. Szar egyébként yt csatornát üzemeltetni (van egy ennél komolyabb