Hirdetés
- Építsünk ventilátormentes minigépet Intel platformon az Akasa új házával!
- Ismét csúszik az Artemis II: héliumprobléma miatt halaszt a NASA
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Házimozi belépő szinten
- Videós, mozgóképes topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Szerintem így némi idő távlatából az Andromeda nem annyira rossz. El tudnám képzelni, hogy egyszer még végigjátszom (mondjuk sorban 1-4 *). Attól, hogy összességében kiábrándító, van azért jó oldala is. Azt viszont nem hiszem, hogy agyba-főbe tudnám tolni az órákat az Anthem-be (az is volt sok, ami a minimum a "story" részhez). Igazából semmi másért nem játszottam vele, csak mert Bioware, illetve akkor még kevés játék tudott HDR10 formátumot küldeni a kijelzőre, ami viszonylag szépen néz ki, és egy rövid ideig még érdekes volt a repkedés. De a "story" és úgy egyáltalán az egész világ bénább, mint az Andromeda! Olyan, mint ha a ME és DA játékok írói munkájának melléktermékeiből hánytak volna össze valamit gyakornokok: misztikus sci-fi szerűség, rengeteg opcionális szöveggel, amik abszolút nem tudtak érdekelni, mert érzésre semmi közük nem volt a játékhoz, hanem olyan volt, mint belépni a játékba, hogy short-story papírkákat olvassak, amik a játékban is fikciók (vagy mint pl. megtalálni egy PC-t egy játékban, amin játszani lehet valami kártyajátékot, vagy a játék nagyon régi epizódját: semmi értelme, csak érdekesség/vicc), minden csak 'easter egg'.
* Valamikor a télen el is indítottam az első részt, közben elkezdtem mellé gépelni egy logout szösszenetet, de nem jutottam vele messzire. Pedig még most is, hiába, hogy kb 4. (5.?) végigjátszás lett volna (ha jól rémlik), még találtam benne új apróságot, vagy olyasmit, ami most mást jelentett számomra, mint ~10 éve (azt hiszem erről akart szólni a cikk). A ME3 DLC-ket pl. csak egyszer játszottam végig (a ME1-et azért olyan sokszor, mert míg jött a 2,3, addig többször sorba vettem 1; 1,2; 1,2,3; aztán a 3 után azt mondtam "soha többet régi Bioware játék" [addigra a DAO-ot is letoltam párszor**]
).** Ami pedig extra vicc, hogy annak idején, ~10 éve méltatlankodtunk, hogy lehetne nagyobb a textúrák felbontása, azóta pedig hasonlón játékot szinte csak fapados Unity engine kivitelben kapunk olyasmi játékokban, mint a TTON (néhány pixel az emberek arca) vagy PoE (jobb, de még mindig gyengécske), stb. Alig fut el az erős gépen, miközben alig látszik belőle valami.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen széket vegyek?
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Elektromos autók - motorok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DJI topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple AirPods Pro 2 USB C
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 14 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
- LOQ 15AHP10 15.6" FHD IPS Ryzen 7 250 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD - i5-13420H - 32GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - 1+ év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).