Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Hobby elektronika
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tnil
tag
válasz
Ryder62
üzenetére
Szerintem erre gondolhatott.
"A BioWare menedzsere, Casey Hudson ettől függetlenül szeretne visszatérni a címhez valamikor. [...]
"Azt mondanám, hogy a BioWare nagy része jelenleg az Anthemen dolgozik. Ettől függetlenül én segítettem beindítani a Mass Effectet még a legelején. Természetesen szeretnénk visszatérni hozzá majd egyszer."Szerintem amúgy, ez egyáltalán nem jelent semmit. Csak egy egyszerű PR szöveg, mégsem mondhatják azt, hogy "hát elszartuk az egészet, fogalmunk sincs mit kezdjünk most az egésszel".
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Arc Raiders
- Fotók, videók mobillal
- Hobby elektronika
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Villanyszerelés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Gtx 1060 6GB/ Ryzen 5 2600/ 16GB 2666/ 500GB SSD/ 500GB HDD/ Win11
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Acer LED monitor (B247Y)
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest