-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Derrewyn
üzenetére
Ja, mint Facebook-on a reggeli tojásrántottát?
Nem nagyon használtam, pontosabban csak read-only módban ritkán, de erre ott lett volna pl. a Bioware fórum, amit eltüntettek a MEA-ra készülve. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ott úgy rémlik valamikor régen lehetett némi statisztikát látni a karakterünkről a telemetria alapján (amiből pl. később a DAI Keep is feltöltve indult, ha online módban játszottunk a DA első két részével), azzal talán mint ha lett volna olyan opció is, hogy feltölti az ottani galériába a screenshot-okat (sőt, a játék magától lőtt néha párat a szerinte meghatározó pillanatokban).
Bár most, hogy mondod, látom van Friends fül Origin-ben (csak még sohasem használtam), akkor még annak lehetne értelme, hogy ott küldözgessük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem nagyon használtam, pontosabban csak read-only módban ritkán, de erre ott lett volna pl. a Bioware fórum, amit eltüntettek a MEA-ra készülve. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)