Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• [Prolixus]

addikt

válasz #58450688 #675 üzenetére

Walters azt magyarázza, hogy az Andromédával (istenem, erről életem végéig az Androméda törzs című sci-fi fog eszembe jutni, nem a Mass Effect), sokkal kisebb mértékkel/mértékben (scale...skála? mérték? nem tudom hogy fordítsam) fognak kezdeni. Persze így is nagyon masszív lesz a játék méreteiben, de azt fogja sugallni, hogy itt még rengeteg felfedeznivaló van, nem azt, hogy "hopp, itt az egész galaxis és ennyi". --> Gondolom itt arra gondol, hogy talán nem rögötn olyan problémával fogunk kezdnei, hogy egyből az egész galaxis sorsa a tét. Másrészt lehet az Androméde kisebb részét fogjuk tudni bejárni, de az mondjuk alaposabban, nem bolygóscannalésből fog állni a dolog, vagy tökegyforma és tökkihalt bolgyók Makózásából.

A másik részben meg azt magyarázzák, hogy pl. a trailerben látható volt az Omni-blade, ugyanakkor fejlődés/változás volt rajta megfigyelhető. Ez a céljuk, hogy a korábban már látott dolgokon változtatnak, fejlesztenek, ugyanakkor a korábbi részekkel egyfajta konzisztenciát is fent akarnak tartani, így a fanok ismét láthatják ezeket a dolgokat, és remélhetőleg újra szeretni fogják őket. -->Ez a kontextusból kiragadott szövegből nem derül ki, de itt nyilván csak bizonyos dolgokra gondolnak.

Az N7 kapcsán is erről van szó, említik, hogy még az N7 jelzés is megjelenik az előzetesben, ami szintén egy nagy emlékeztető a fanoknak, hogy minden amit az N7 jelentett vagy képviselt, konzisztens marad a játékokban. Továbbra is a bajtársisságot, a többi karakter felőli támogatást reprezentálja. Azt jelenti, hogy részese vagy a csapatnak. --> Mondjuk ezt nem igazán értem, az N7 nem tudom mióta jelenti ezt a jtáékokban, max a ME3-as Vega és Shep párbeszédekből lehet ilyesmit eredeztetni, Shep többi barátja/társa ugyebár nem volt N7-es katona, szóval az én szememben biztosan nem ez a bajtársiasság szimbóluma a ME világában.

Új hozzászólás Aktív témák