Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Akkor viszont ha tartják magukat a "rendes" ME univerzumhoz, akkor szerintem jóval később fog játszódni a sztori. Ezzel indokolható az is, hogy miért kolbászolnak emberek jó messze a tejúttól, meg miért vannak már nem Kaszás gyártotta relék.
"sot akkor sem dolok a kardomba, ha a tobbiek sem tunnek fel, eleg ha 'hirbol' hallok valamit feloluk, vagy valahogy megemlitodnek."
Én itt végletesebb vagyok, ha említésre keürlnek akkor lehessen is velük összefutni, beszélgetni, vagy akkor inkább ne is legyenek említve sem szvsz. Arany középút nincs, ha megemlítik őket de nem lehet velük összefutni/beszélni, az csak idegesítene.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest