- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maajsz
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
A nyomás meg a hőmérséklet kéz a kézben jár, az űrben azért van közel nulla fok mert nincs nyomás, ugyanakkor iszonyat nyomáson ezért van nagy hő, legalábbis a termodinamika ezt hazudja (ha meg már van egy atmoszféra felfűteni azt a pár fokot nem nagy kunszt)
. Az végül is relatív, hogy a nagyon kis helyen elférő kvázi végtelen levegő mennyivel hat realisztikusabbnak mint az hogy valami láthatatlan erőtér megvédi őket. Igen, úgy első ránézésre laikusan persze hihetőbb ha van ruha, szerintem is jobban mutat, de annyira nem akadtam ki rajta ha nem volt. Ez amúgy a Galaxis Őrzőibe jobban szembeütött, ott tényleg csak egy maszkba meg egy bőrdzsekibe flangált odakint, sőt amikor le is vette, hogy átrakja a csajra.. na ha ott ilyen lazán megjátsszák akkor itt egy mondhatni fejlettebb technika mellett már nem is vészes 
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horgász topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Spotify
- További aktív témák...
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Az végül is relatív, hogy a nagyon kis helyen elférő kvázi végtelen levegő mennyivel hat realisztikusabbnak mint az hogy valami láthatatlan erőtér megvédi őket. Igen, úgy első ránézésre laikusan persze hihetőbb ha van ruha, szerintem is jobban mutat, de annyira nem akadtam ki rajta ha nem volt. Ez amúgy a Galaxis Őrzőibe jobban szembeütött, ott tényleg csak egy maszkba meg egy bőrdzsekibe flangált odakint, sőt amikor le is vette, hogy átrakja a csajra.. na ha ott ilyen lazán megjátsszák akkor itt egy mondhatni fejlettebb technika mellett már nem is vészes