Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maajsz
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
A nyomás meg a hőmérséklet kéz a kézben jár, az űrben azért van közel nulla fok mert nincs nyomás, ugyanakkor iszonyat nyomáson ezért van nagy hő, legalábbis a termodinamika ezt hazudja (ha meg már van egy atmoszféra felfűteni azt a pár fokot nem nagy kunszt)
. Az végül is relatív, hogy a nagyon kis helyen elférő kvázi végtelen levegő mennyivel hat realisztikusabbnak mint az hogy valami láthatatlan erőtér megvédi őket. Igen, úgy első ránézésre laikusan persze hihetőbb ha van ruha, szerintem is jobban mutat, de annyira nem akadtam ki rajta ha nem volt. Ez amúgy a Galaxis Őrzőibe jobban szembeütött, ott tényleg csak egy maszkba meg egy bőrdzsekibe flangált odakint, sőt amikor le is vette, hogy átrakja a csajra.. na ha ott ilyen lazán megjátsszák akkor itt egy mondhatni fejlettebb technika mellett már nem is vészes 
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- Napelem
- Házimozi belépő szinten
- Vallás
- Hardcore café
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Az végül is relatív, hogy a nagyon kis helyen elférő kvázi végtelen levegő mennyivel hat realisztikusabbnak mint az hogy valami láthatatlan erőtér megvédi őket. Igen, úgy első ránézésre laikusan persze hihetőbb ha van ruha, szerintem is jobban mutat, de annyira nem akadtam ki rajta ha nem volt. Ez amúgy a Galaxis Őrzőibe jobban szembeütött, ott tényleg csak egy maszkba meg egy bőrdzsekibe flangált odakint, sőt amikor le is vette, hogy átrakja a csajra.. na ha ott ilyen lazán megjátsszák akkor itt egy mondhatni fejlettebb technika mellett már nem is vészes