Hirdetés
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narandil
tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy más is találkozott-e már ezzel a problémával, mint én. Tavaly nyáron játszottam utoljára a játékkal, s augusztusban javítottam a gépem minőségén egyéb okok miatt. Azóta nem volt fenn a játék. Most, hogy jön a három elkezdtem újra az egészet (sajnos a régi mentéseim mind elvesztek) az első résszel, s folytatnám a másodikkal, de nem indul el. Már a neten végig böngésztem mindent a hibával kapcsolatban, de amit próbáltam az nem segített. A hiba következő: indítanám a játékot, s azt írja ki, hogy alkalmazáshiba (0xc000007b). Ha minden igaz, akkor több helyen is azt mondják, hogy a registry-ben van a gond. Erre írtak egy RegCure pro nevű programot, amit ki is próbáltam, de nem segített. Kipróbáltam a régi gépemen is a játékot, s ott minden zökkenő nélkül elindul. Kicsit naívan azt is kipróbáltam, hogy a régi gépről átmásolom a játékot, persze az sem segített. Már ott tartok, hogy újra rakom a windows-t, hátha segít. Azonban előtte kiváncsi lennék, hogy meg lehet-e oldani anélkül. Vagyis esetleg tud-e segíteni?
Egyébként néhány adat a gépről:
Win7 Ultimate 64 bit
Intel Core I5-2400 3.1 ghz cpu
Sapphire HD6870 1GB GDDR5 vga kártyaElőre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Horgász topik
- Gyúrósok ide!
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- AKCIÓ!!! TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest