Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4ga
őstag
Igazi megszállott vagy!
Én az elsö végig játszásnál csináltam ezt! a másodiknáél megmondom öszintén már nem foglalkoztam ezzel mert baromira unalmas volt elsöre is nem hogy másodjára. Letöltöttem egy Auto Scan Scriptrett, az elején összehalásztam annyit amennyi a fejlesztésekhez kellet és hagytam a fenébe. ( még bolygó táblázatott is nyomtattam és pipáltam ami megvolt
)
Én ugy vélem a creditnek se lesz értelme a 3ban, mivel esély se volt rá hogy ugy kimaxold mint az 1sö részben.
Az hogy egy rendszer 100% nem függ attól mennyire merited ki a bolygó kapacitását. Ha egyszer belépsz minden bolygóra már kiadja a 100%-ot. Ha még nem 100% az azt jelenti hogy megnyilik majd uj alrendszer. asszem 2-3 ilyen nagyrendszer van amiben majd idövel nyilik meg a maradékhoz ( ez egyes mellékküldi után megnyilik )Egy karrakterrel 2x vittem végig egymás után a két végigjátszás volt majdnem 150 óra. Én mondjuk hajlamos vagyok sokat bibelödni dolgokon. Dragon Age is most van 82 óránál és még nem fejeztem be. ( utsó 3 DLC nélkül )
( -10-20% amig üresen futott a játék mert épp dolgom volt )
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)